Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rețea de contrabandiști destructurată: Peste 10.000 pachete cu țigări au fost confiscate

www.ziuaconstanta.ro
navă Garda de Coastă

Poliţiştii de frontieră din cadrul Biroului Prevenirea şi Combaterea Migraţiei Ilegale şi Infracţionalităţii Transfrontaliere, sub coordonarea unui procuror al Parchetului Judecătoriei Constanţa, au confiscat peste 10.000 de pachete cu ţigări în urma interceptării unei reţele de contrabandişti, a informat miercuri Garda de Coastă, potrivit Agepres.

Potrivit sursei citate, poliţiştii Gărzii de Coastă, cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Compartimentului Sprijin Operativ, au oprit în trafic două autoturisme înmatriculate în România, în maşini aflându-se trei cetăţeni români, cu vârste cuprinse între 41 şi 48 de ani, din judeţul Constanţa, despre care existau date că sunt implicaţi în activităţi de contrabandă.

"În urma verificărilor, au fost descoperite într-unul din cele două autoturisme 7.960 pachete de ţigări fără timbru fiscal, pentru care şoferul nu a putut prezenta documente justificative. Totodată, sub coordonarea procurorului de caz au pus în aplicare cinci mandate de percheziţie domiciliară, pe raza judeţelor Constanţa şi Suceava, în urma cărora au fost confiscate alte 2.300 pachete cu ţigări de contrabandă, diferite sume de bani şi două autoturisme", reiese dintr-un comunicat de presă transmis de Garda de Coastă.

Cei trei cetăţeni români, cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, au primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, emis marţi de Judecătoria Constanţa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.