Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacția LPF la acuzele Viitorului: 'Nu e vorba că ajutăm FCSB-ul la TAS'

Inquam Photos / Daniel Stoenciu
Hagi Viitorul Constanta

Marius Mitran, directorul de comunicare al Ligii Profesioniste, a explicat de ce LPF urgentează omologarea clasamentului în Comitetul Executiv, acțiune contestată de Viitorul prin intermediul unui comunicat. FCSB poate face plângere la TAS în problema titlului de campioană numai după ce clasamentul final este omologat, anunță gsp.ro.

"Sunt cel puțin două motive pentru care se întâmplă asta:

1. Există această acțiune pe care FCSB o va face oricum la TAS. Așa cum e firesc, nu suntem de partea cuiva, noi trebuie să arătăm că nu ascundem nimic și nu e nimic ilegal. Orice acțiune a noastră de a tergiversa lucrurile ar sugera că ceva e în neregulă. De aceea am hotărât să urgentăm procedurile.

Citește și: Hagi pune tunurile pe LPF: Acuzații de blat cu FCSB! 'Încălcați regulamentele'

2. Având în vedere că play-off-ul e un campionat și că play-out-ul e alt campionat, noi putem cere doar omologarea play-off-ului. E și dovada care arată clar că avem două campionate. Faptul că ele pot fi analizate separat dovedește că play-off-ul e un campionat de sine stătător", a explicat Marius Mitran, la TV Sport Ro."În fiecare an, Comitetul Executiv a omologat rezultatele și clasamentele după ce s-a terminat întreg campionatul.

Din păcate, la câteva zile după ce au apărut acele declarații ale lui Gigi Becali în spațiul public, lucrurile au început să se precipite. Mi se pare deranjant, dacă nu nefiresc.

Cel mai important va fi modul în care cele două instituții chemate la TAS de FCSB , LPF și FRF, vor gestiona situația. Sper să aibă o argumentare extrem de serioasă și de regulamentară. Ne-am făcut de râs în trecut la TAS", a spus Cristian Bivolaru, directorul general al campioanei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.