Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacția lui Florin Iordache în cazul tinerei din Alba-Iulia, bătută cu bestialitate de un recidivist: 'Legile sunt făcute pentru a fi respectate'

Inquam Photos/ Octav Ganea
Florin Iordache

Deputaţii PSD Florin Iordache şi Nicuşor Halici nu au vreo remuşcare că au votat legea recursului compensatoriu, în baza căreia a fost eliberat tâlharul care a agresat o tânără în scara unui bloc din Alba Iulia.

Președintele Parlamentului European, TUR de FORȚĂ în România: Discuții cu Iohannis, Dăncilă, Dragnea și Tăriceanu

Întrebat de jurnaliștii Adevărul dacă simte vreo responsabilitate morală faţă de victima de la Alba Iulia, în condiţiile în care a votat această lege, deputatul PSD Florin Iordache a spus: ”În niciun caz. Legile sunt făcute pentru a fi respectate. De legea recursului compensatoriu au beneficiat mii de oameni, nu doar acest nebun care a încălcat legea“.

Nici deputatul PSD Nicuşor Halici, preşedintele Comisiei Juridice din Camera Deputaţilor, nu are vreo remuşcare: ”Şi dacă nu exista legea recursului compensatoriu, cel care a lovit-o pe tânără n-ar mai mai fi făcut acest gest când s-ar fi eliberat la termen? Nu are nicio legătură gestul cu legea. E vorba de genomul uman, cu părere de rău o spun, cu regrete. Până la urmă, ne-a obligat CEDO să facem acestă lege. Dacă nu, ar trebui să plătim“.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.