Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacția lui Vlad Voiculescu după ce Dăncilă a stâlcit cuvântul imunoglobulină: 'Nu o să ajungem foarte departe cu glumițe și miștouri'

Guvernul Romaniai
Vlad Voiculescu

Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, are o reacție interesantă, după ce zilele trecute premierul a stâlcit de șase ori cuvântul „imunoglobulină”. Acesta susține într-o postare pe Facebook că nu gafele lui Dăncilă sunt principala problema și nu problemele de pronunție ale premierului au ucis oameni, „ci măsurile domnilor Bodog, Buicu, Grindeanu, Tudose și Dragnea”.

Mai mult, fostul ministru comentează și reacțiile oamenilor de pe Facebook, precizând că „nu o să ajungem foarte departe cu glumițe și miștouri, nu o să ajungem prea departe daca ne uităm doar  la ceea ce spun cei care au funcții și ignorăm ceea ce fac”.

Ana Maria Pătru, după ce s-a scris că a fost VIOLATĂ, în arest: 'Procurorul Lucian Onea îmi spunea că acea poză îl înnebunește'

„Dincolo de modul în care fiecare înțelege să își promoveze propriile valori, talente sau aptitudini prin interacțiunile de pe facebook, gândul pe care aș vrea să îl împărtășesc e ăsta: nu o să ajungem foarte departe cu glumițe și miștouri, nu o să ajungem prea departe daca ne uităm doar (sau cu precădere) la ceea ce SPUN cei care au funcții și ignorăm ceea ce FAC.

—-
E important ca numele unor medicamente să fie pronunțate corect dar asta nu face ca acele medicamente să fie disponibile. Măsurile bune, politicile bune și profesioniștii fac asta.

Marius Pieleanu intră la rupere după publicarea sondajului IMAS: 'PSD nu are cum să cadă niciodată'. Datele prezentate de sociolog

—-
Lipsa oricărei substanțe în discursul doamnei Dăncilă face orice intervenție publică a dânsei o potențială sursă de gafe, enervări și cancan-uri.

Gafele doamnei Dăncilă nu sunt însă principala problemă, după cum nici expresia “altă întrebare”, accentul moldovenesc sau cadența de talangă a discursurilor miniștrilor justiției nu erau principala problemă. Acestea toate sunt ca negii de pe fața unui criminal... lucruri care îl fac și mai greu de suportat pentru că este deja detestabil.

Nu problemele de pronunție ale doamnei Dăncilă au ucis oameni și au lăsat copii infirmi ci măsurile domnilor Bodog, Buicu, Grindeanu, Tudose și Dragnea. Ignoranța, minciuna și aroganța lor sunt criminalul. Gafele doamnei Dăncilă sunt doar negul. 
Și nici nu prea se face, dar mai ales nu prea ajută să râzi de negii criminalilor în timp ce ei te ucid... cu mâinile lor sau cu ale altora, cu bună știință sau din ignoranță deplină, mai repede sau mai încet.”, scrie Vlad Voiculescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.