Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ana Maria Pătru, după ce s-a scris că a fost VIOLATĂ, în arest: 'Procurorul Lucian Onea îmi spunea că acea poză îl înnebunește'

Ana Maria Patru

Ana Maria Pătru a fost violată în sediul DNA Ploiești! Asta a titrat un ziar, în urmă cu ceva timp. Zvonul ar fi fost lansat de un apropiat al Elenei Udrea, conform jurnaliştilor de la Ziar de Cluj. Joi seara, la Antena 3, Ana Maria Pătru, a vorbit despre ce s-a întâmplat în sediul DNA din Ploiești, între ea și procurorul Lucian Onea.

”Da, am fost hărțuită sexual cât timp am stat în arest. Nu am fost violată. Acest om a intrat mult prea mult în viața mea, în intimitatea mea. De câteva ori am fost încătușată, de vreo două ori, când ajungeam în mașină, mi le desfăceau. Nu mergeam cu duba, așa cum mergeau alții, ci cu mașinile DNA. La sediul DNA Ploiești stăteam și 7 ore. Stăteam în biroul domnului Onea. Vorbeam diverse, despre oameni, despre mine, despre viața mea. Avea poze din telefonul meu, care îi plăceau în mod deosebit. Îmi spunea că acea poză îl înnebunește. Mi-au făcut poze în casă, când stăteam în pat. Am fost supusă la multe josnicii.”, a spus Ana Maria Pătru.

Citește și: Lipsa imunoglobulinei a dat peste cap sistemul: Ce va face Ministerul Sănătății – Au nevoie de donatori .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.