Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacția PSD după ce PNL l-a aruncat pe Ludovic Orban în locul lui Bușoi pentru Primăria București

PSD

PNL a renunțat la Cristian Bușoi și îl va propune candidat pe Ludovic Orban pentru Primăria București. Anunțul i-a surprins chiar și pe adversarii de la PSD. Gabriela Firea, potențial candidat din partea social-democraților, spune că ”PNL-PD vrea sa cucereasca Primaria Capitalei, nu sa imbunatateasca viata bucurestenilor”.

Citește și: BOMBĂ la PNL: Ludovic Orban îi ia locul lui Bușoi la Capitală

”Organizația PSD București, pe care o conduc în calitate de președinte interimar, nu este nici surprinsă nici impresionată de anunțul făcut de PNL-PD privind înlocuirea dlui Bușoi cu dl Ludovic Orban în postura de candidat pentru funcția de Primar General al Capitalei. Este dreptul și problema liberalilor să-și aleagă cel mai potrivit candidat, noi nu putem decât să luăm notă. Indiferent că acesta va fi Ludovic Orban, care mai trebuie să treacă de votul din forurile de conducere ale partidului, sau alt candidat, PSD își va centra campania pe proiectele pe care le va propune bucureștenilor și nu pe defectele sau inadecvarea contracandidaților.

Vezi și: Cum explică Buşoi retragerea din cursa pentru Primăria Capitalei

Am remarcat însă declarația presedintelui PNL Bucuresti al cărui obiectiv, asumat de întregul PNL-PD este acela de a cuceri Primăria Capitalei. Nu știm dacă se referă la ocuparea de facto a clădirii sau la câștigarea accesului la cel mai mare buget local din România, dar este limpede că prioritatea liberalilor nu este, din păcate, îmbunătățirea calității vieții oamenilor. Așa cum lupul își schimbă părul dar năravul ba, PNL-PD și-a schimbat candidatul dar a rămas tributar aceluiași stil de a face campanie negativă și de a-și axa discursul pe „dezastrul” lăsat de Sorin Oprescu, un primar care le-a aparținut însă și lor, în egală măsură. Asta ca să nu mai aducem în discuție „performanțele” celor doi primari liberali de sector, Andrei Chiliman și Rareș Mănescu.

Vezi și:Ludovic Orban, prima declaraţie de candidat: 'Eu l-am susţinut pe Iohannis să ajungă preşedinte'

În ce mă privește, am spus limpede, încă din momentul în care numele meu a fost vehiculat drept cea mai bună variantă de candidat al PSD pentru Primăria Capitalei, că indiferent dacă voi candida sau nu, îmi voi concentra energia și priceperea către proiecte benefice pentru bucureșteni. Și că indiferent că voi candida eu sau altcineva, PSD București va desfășura o campanie pozitivă, civilizată, axată pe oferta noastră și nu pe atacarea adversarilor.”, e opinia exprimată de Firea.

Vezi și: REACȚIA lui Cristian Bușoi: DECIZIA a fost luată de comun acord cu partidul!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.