Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacția PSD la atacurile lui Victor Ponta: Suntem obligați să nu ne certăm

psd sigla

Victor Ponta și Liviu Dragnea au făcut o bună echipă în PSD, însă după demisia lui Ponta de la șefia PSD și din funcția de premier relațiile dintre cei doi s-au răcit. Războiul s-a redeschis după ce Ponta a spus că guvernul Sorin Grindeanu e ca un avion condus de mai mulți piloți, enumerându-i pe Sorin Grindeanu, Liviu Dragnea, Klaus Iohannis și DNA. Dragnea a replicat și a spus că PSD era obișnuit ca președintele partidului să fie și premier, iar acum nu se mai întâmplă asta.

Iohannis, anunț SUMBRU despre 'riscurile care AMENINȚĂ viaţa şi sănătatea populaţiei'

„Prima dată când sunt de acord cu Liviu Dragnea după foarte mult timp. În afară de domnul Dragnea nu mai e nimeni la partid, el e singur, ceilalți aplaudă. E pe persoană fizică, niciodată nu a mai fost așa.Uite că se mai iau și decizii greșite. Eu sunt comentator, dacă nu mă întreabă nimeni în PSD, vorbesc în presă. Nu îmi doresc șefia PSD. (...) Nu știu dacă rămân în PSD, e decizia conducerii. O să vedeți în curând ce o să fac. Eu nu am fost niciodată exclus, când am plecat, ne-am strâns mâna și am plecat, a declarat Ponta luni, la TVR.

Invitat să comenteze declarațiile fostului premier, secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a spus că aceste „înțepături” sunt din cauza lipsei de comunicare dintre cei doi.

„Prin câte am trecut noi, ca partid, suntem obligați să nu ne certăm. (...) Micile înțepături sunt legate de lipsa de comunicare pe care o au cei doi. Eu tot timpul i-am rugat să se întâlnească. ”, a spus Codrin Ștefănescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.