Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

REACȚIA soțului lui Clotilde Armand după ce a fost EXCLUS din USR de Nicușor Dan

www.hotinfo.ro
Sergiu Moroianu Clotilde Armand

Sergiu Moroianu a reacționat pe pagina sa de Facebook după ce conducerea Uniunii Salvați România a decis sâmbătă să-l excludă din partid. "Dacă aș fi vrut să fac rău aș fi ieșit în public înainte de alegeri.", a scris soțul lui Clotilde Armand.

"Mulțumesc tuturor celor care v-ați exprimat simpatia pentru mine. Sunteți câteva sute și nu am avut timp să vă mulțumesc personal fiecăruia. Vreau să știți că am acționat întotdeauna în interesul și pentru scopurile asumate de USR. Dacă aș fi vrut să fac rău aș fi ieșit în public înainte de alegeri.

Sunt un om care prin meseria lui știe să rezolve probleme, o voi rezolva și pe aceasta.

Mulțumesc tuturor celor care v-ați exprimat simpatia pentru mine. Sunteți câteva sute și nu am avut timp să vă mulțumesc personal fiecăruia. Vreau să știți că am acționat întotdeauna în interesul și pentru scopurile asumate de USR. Dacă aș fi vrut să fac rău aș fi ieșit în public înainte de alegeri. Sunt un om care prin meseria lui știe să rezolve probleme, o voi rezolva și pe aceasta.", a scris soțul lui Clotilde Armand pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Clotilde Armand deschide RĂZBOIUL cu Nicușor Dan: Nu ne lăsăm INTIMIDAȚI / VIDEO

Sergiu Moroianu și Clotilde Armand au postat pe Facebook un filmuleț în care critică aspru decizia lui Nicușor Dan și a conducerii USR.

Sergiu Moroianu, soţul lui Clotilde Armand, a fost exclus din partid după ce a lansat acuzaţii grave la adresa echipei de campanie coordonate de Matei Păun. Acuzaţiile vizează sume de bani, negocieri secrete pentru scoaterea din joc a lui Clotilde Armand şi legături directe cu fundaţiile lui George Soros.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.