Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacția USR după ce Dragnea a spus că este un partid de extremă dreapta: Liviu Dragnea, acest dictator de factură comunistă care s-a înconjurat de infractori

Agerpres
Dan Barna

Liviu Dragnea și-ar dori ca USR să nu mai existe, afirmă Dan Barna, președintele partidului, după ce liderul PSD a susținut că Uniunea Salvați România este un partid de extremă dreapta.

„USR este principalul adversar al lui Liviu Dragnea și al PSD. De aceea suntem atacați, fizic și verbal. Am fost agresați de primari PSD și de bătăușii lor în campania #FărăPenali. Am fost agresați fizic și verbal de argații lui Dragnea în Parlament și în studiorile TV”, afirmă Dan Barna.

„Liviu Dragnea, acest dictator de factură comunistă care s-a înconjurat de infractori și incompetenți își dorește ca USR să nu existe pentru că suntem un partid de oameni care nu fac compromisuri, transmitem revolta cetățenilor cinstiți din această țară împotriva abuzurilor și corupției puterii. USR a mobilizat un milion de cetățeni în campania #FărăPenali, inclusiv votanți PSD și lui Liviu Dragnea îi e pur și simplu frică că până la urmă va trebui să dea socoteală în fața legii”, mai spune prședintele USR, într-o postare pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.