Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacție din Biserica Ortodoxă Română, după incendiul care a mistuit catedrala Notre-Dame: 'Orice naţiune are un simbol. Când arde simbolul, totul se ruinează'

Inquam Photos / Octav Ganea
Florii Patriarhie

Episcopul Huşilor, Ignatie, a declarat luni, pentru AGERPRES, că este solidar cu poporul francez, care trece printr-un moment foarte greu, suferind o mare pierdere în urma incendiului izbucnit la Catedrala Notre-Dame din Paris.

"Orice naţiune are un simbol. Când arde simbolul, totul se ruinează. Ca unul care a trăit în Paris, sunt solidar cu poporul francez, care iubeşte frumos şi nefandosit un simbol. Vive la France!", a spus Ignatie.

Citește și: Tudor Chirilă surprinde! Cum i-a luat apărarea lui Dan Bittman

Imediat după ce preşedintele Franţei a declarat pe contul său de Twiter "la fel ca toţi compatrioţii noştri, sunt trist în această seară să văd cum arde această parte din noi", episcopul Huşilor a spus într-o postare pe Instagram că Emmanuel Macron, "preşedintele unei ţări declarat laice, iubeşte mai mult catedralele decât spitalele", făcând astfel referire la cei care contestă construirea Catedralei Mântuirii Neamului în România.

Catedrala Notre-Dame din centrul Parisului a fost cuprinsă luni de flăcări, într-un incendiu puternic care a distrus celebrul monument parizian, unul dintre cele mai vizitate obiective turistice ale Franţei.

Citește și: Vești uriașe pentru toți cei care au telefoane mobile! Intră în vigoare din 15 mai – Anunț făcut de ANCOM .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.