Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacție DURĂ din PMP la ordonanța lui Toader: 'Liviu Dragnea dă foc României!'

strike lovitura

Deputatul PMP Marius Pașcan consideră că ordonanța anunțată de ministrul Justiției privind deschiderea unei noi căi de atac pentru cei condamnaţi de către complete nelegal constituite reprezintă un act normativ pentru „amnistie și grațiere mascate”.

„Săriți, oameni buni! La doi ani de la mârșăvia care a scos România în stradă, cu privire la promovarea OUG 13 pentru modificarea Codului Penal și a Codului de Procedură Penală, în scopul asigurării condițiilor pentru punerea în libertate și la adăpostul legii a politicienilor infractori, ministrul Justiției, Tudorel Toader, a detonat duminică „bomba” serii. A transmis public că Guvernul va adopta curând o ordonanță de urgenţă care, finalmente, anulează toate sentințele, începând cu anul 2014, care au fost stabilite de completurile de 5 judecători de la Înalta Curte de Casație și Justiție.

Această ordonanță cu dedicație este menită să-l facă scăpat pe Liviu Dragnea de condamnarea în dosarul Referendumul, precum și pe alți câteva sute de acoliți și infractori deja condamnați definitiv de ÎCCJ. Această nouă OUG este de fapt un act normativ pentru o amnistie și grațiere mascate.

Pentru a scăpa de pușcărie, Liviu Dragnea dă foc României! Nu-l interesează poziția actuală delicată a României, aflată la președinția Consiliului Uniunii Europene, nici decredibilizarea irevocabilă a țării în raport cu partenerii săi europeni, nici efectele grave generate de recursul compensatoriu, care oricum a adus pe străzi infractori periculoși… Nu contează nimic, oameni buni, Dragnea (PSD), Tăriceanu (ALDE), Kelemen Hunor (UDMR) și șleahta de politicieni cu grave probleme penale trebuie cumva salvați, trebuie să scape cu averile dobândite fraudulos intacte. Săriți!!!”, a scris deputatul PMP pe Facebook.

Citește și: Eugen Nicolicea, despre OUG anunțată de Toader: Nu este o formă de grațiere sau amnistie, ci o măsură minimă obligatorie

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.