Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacţia ALDE la respingerea Rovanei Plumb: 'Acțiunile doamnei Dăncilă ne-au adus în fața unei rușini la nivel european'

ALDE
ALDE sigla

ALDE reacţionează, prin vocea senatorului Ion Popa, la respingerea Rovanei Plumb pentru funcţia de comisar european. În opinia senatorului, această "ruşine la nivel european" este încă o dovadă a faptului că Guvernul este unul "fără busolă" şi "muribund".

"România a trăit azi o mare rușine la nivel european din cauza încăpățânării și a modului în care premierul Dăncilă înțelege să facă politică și să guverneze țara. Respingerea Rovanei Plumb era o chestiune despre care s-a discutat în ultima perioadă. Însă, premierului Dăncilă nu i-a păsat. Lipsa dialogului, a unor consultări măcar din partea premierului cu privire la nominalizarea comisarului european din partea României ne-au adus într-o situație penibilă.

Din păcate, dna Dăncilă nu a acționat in calitate de persoană fizică, ci în numele României, iar acțiunile sale ne-au adus în fața unei rușini la nivel european.

Aceasta este încă o dovadă că dna Dăncilă este în fruntea unui guvern fără busolă, un guvern muribund, care își dă încet obștescul sfârșit", scrie Popa pe Facebook.

Candidatura Rovanei Plumb pentru funcţia de comisar european a fost respinsă cu largă majoritate de Comisia Juridică a Parlamentului European. În favoarea Rovanei Plumb au votat 6 europarlamentari. Împotriva Rovanei Plumb au votat 15 europarlamentari. S-au abţinut 2 europarlamentari.

CITEȘTE ȘI: Avertisment al medicilor: Cele două cauze majore care duc la diabet .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.