Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

REACȚIE dură a lui Marian Oprișan la 'manevrele militare' făcute de Nelu Tătaru în Focșani

Marius Oprisan

Președintele Consiliului Județean (CJ) Vrancea, Marian Oprișan, critică numirea unei conduceri militare la Spitalul 'Sfântul Pantelimon' din Focșani, decizie luată de ministrul Sănătății, Nelu Tătaru.

„Responsabili morali pentru gestionarea epidemiei COVID-19 sunt cei din PNL Vrancea! Astăzi, la Focșani, ministrul sănătății a dat curs solicitării PNL de a numi o conducere militară la Spitalul Județean de Urgență ”Sfântul Pantelimon” Focșani, pe perioada stării de urgență. Decizia ministrului s-a bazat pe faptul că actualul manager al spitalului este infectat COVID-19, iar cei din conducerea spitalului sunt contacți direcți. Atrag atenția asupra faptului că la Spitalul Județean Focșani, spital aflat în subordinea Ministerului Sănătății, nu există o situație critică așa cum s-a încercat acreditarea ideii de către liberali și ziariștii lor de casă! Pe viitor gestionarea epidemiei COVID-19 va fi în totalitate în sarcina și conducerii militare, iar responsabilitatea morală a modalităților în care va evolua această criză medicală la nivelul județului Vrancea va fi în totalitate a PNL Vrancea! Îi asigur pe cetățeni că vom sprijini, ca și până acum, Spitalul Județean Focșani, dar nu vom înceta să arătăm opiniei publice abuzurile și neregulile pe care prefectul liberal și PNL Vrancea le vor comite și pe viitor! Sănătatea, pe primul loc!”, a transmis luni Marian Oprișan, într-un comunicat de presă.

Citește și: Şomajul tehnic forţat, între fantezie şi realitate: Orban riscă să ajungă Boc 2 (surse) .

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a anunțat, luni dimineața, că întregul management al Spitalului Judeţean Focşani va fi asigurat de cadre militare, atât timp cât este instituită starea de urgenţă. Decizia a fost luată împreună cu ministrul Apărării, Nicolae Ciucă.

„Având în vedere că tot managementul spitalului judeţean este infectat cu COVID-19 - managerul şi ceilalţi sunt contacţi, am luat decizia împreună cu ministrul Apărării să dăm un ordin de misiune în care managementul pe perioada stării de urgenţă să fie asigurat de cadre militare medicale venite din ţară de la Spitalul din Braşov, precum şi de aici de la spitalul militar. (...) Avem început un proces de evaluare a întregului personal. A fost o anchetă epidemiologică care a fost scăpată de sub control”, a spus Nelu Tătaru.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.