Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacția LPF după infecțiile de la Dinamo și CFR Cluj: Nu se pune problema să nu putem termina acest campionat

lpf

Secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Justin Ştefan, a declarat sâmbătă, pentru AGERPRES, după cazul pozitiv de coronavirus depistat la un component al echipei CFR Cluj, că nu se pune problema ca această ediţie a Ligii I să nu se poată termina. Clubul Dinamo a devenit focar de infecţie cu coronavirus. După ce miercuri 6 jucători au fost testaţi pozitiv, în ultimele 24 de ore au mai apărut alte 4 cazuri.

"Meciul echipei CFR Cluj cu FCSB din această seară s-a amânat după ce a apărut un caz pozitiv de coronavirus la formaţia ardeleană. Nu se pune problema să nu putem termina această ediţie de campionat. Mergem în continuare cu meciurile, atât timp cât avem date la care să se dispute cele amânate. Pentru meciul FCSB - CFR Cluj avem deja o dată la care poate fi reprogramat, 28 sau 29 iulie", a declarat pentru AGERPRES secretarul general Justin Ştefan.

Citește și: Profeție devastatoare a unui doctor: Dacă nu se termină cu teoriile conspiraționiste, vom avea același scenariu ca în Italia .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.