Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacția lui Ludovic Orban, după ce a curs apă din tavan pe magistrala de metrou inaugurată recent

Facebook
Ludovic Orban

În stația de metrou Eroilor 2, de pe magistrala de metrou inaugurată recent în prezența premierului Ludovic Orban, a președintelui Klaus Iohannis și a ministrului Transporturilor, Lucian Bode, a început, joi dimineață, să curgă apă din tavan.

VIDEO AICI

„Metrorex informează că astăzi, 01.10.2020, între orele 07:58 – 08:08, în stația de metrou Eroilor 2, din cauza unei avarii la o conductă de la nivel vestibul, s-au înregistrat ușoare acumulări de apă pe peron, spre zona centrală. Precizăm că circulaţia trenurilor s-a desfășurat în condiții normale, nefiind afectată siguranţa călătorilor. Echipele Metrorex au intervenit operativ pentru remedierea situației, zona respectivă fiind izolată”, a informat Metrorex.

Întrebat cum este posibil să se întâmple așa ceva ținând cont de faptul că lucrarea este abia inaugurată, premierul Ludovic Orban a declarat joi:

„Orice fel de situatie care apare trebuie remediata de consortiul care a avut contractul. Ceea ce stiu eu acolo este ca e un proces verbal de receptie semnat de toate partile implicate si e vorba de toate instituutile care au atributii, orice neconformitate cu proiectul care apare trebuie remediat de constructor”, a declarat Ludovic Orban.

Citește și: Se conturează un duel exploziv la parlamentare: Gabriela Firea VS Victor Ponta, posibili capi de listă în București / SURSE .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.