Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

REACȚIA lui Ludovic Orban la PETRECEREA din Herăstrău: Este și grija autorităților locale / VIDEO

ziaruldeiasi.ro
petrecere-herastrau

Premierul Ludovic Orban a declarat, referitor la petrecerea din Herăstrău, că este dificil ca în locurile publice să stea echipele de ordine şi să verifice pe oricine dacă respectă distanţarea fizică. Întrebat despre petrecerea din Herăstrău, Ludovic Orban a afirmat că parcurile sunt fie în subordinea Primăriei Capitalei, fie în subordinea primăriei de sector. "Ce se întâmplă în parcuri este grija autorităţilor locale, dar şi în grija noastră. Am dispus concentrarea unor efective pentru respectarea legii", a spus el.

Premierul a adăugat că distanţarea fizică depinde de fiecare om. "Este dificil ca în locurile publice să stea echipele de ordine şi să verifice pe oricine dacă respectă distanţarea fizică. Îndemnul meu este foarte clar: oamenii să respecte aceste reguli de distanţare socială, să aibă grijă să nu transmită particulele în timp ce vorbesc, dacă nu poartă mască", a spus Orban.

Zeci de tineri s-au strâns, sâmbătă seară, în Parcul Herăstrău, au ascultat muzică şi au dansat, imaginile surprise în zonă fiind postate pe reţelele de socializare. VIDEO de la petrecere AICI.

Vezi și: OFICIAL - Noile restricţii de circulaţie în starea de alertă. Apare o nouă declaraţie pe propria răspundere/ MODEL .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.