Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacția lui Nicolae Ciucă, după ce Emmanuel Macron a anunțat trimiterea tancurilor Leclerc în România

ciuca guvern

Premierul Nicolae Ciucă şi-a exprimat aprecierea faţă de angajamentul preşedintelui francez Emmanuel Macron faţă de parteneriatul strategic dintre cele două ţări, după anunţul Franţei privind consolidarea prezenţei în România, prin desfăşurarea unei companii de ”vehicule blindate de infanterie” şi a unei escadrile de tancuri de tip Leclerc.

”Veşti excelente din Franţa, consolidarea prezenţei sale în România cu un nou grup de luptă cu tancuri Leclerc. Apreciem angajamentul preşedintelui Emmanuel Macron faţă de parteneriatul nostru strategic”, a scris pe Twitter premierul Nicolae Ciucă.

Franţa îşi va consolida prezenţa militară în România în cadrul NATO prin desfăşurarea în săptămânile următoare a unei companii de ”vehicule blindate de infanterie” şi a unei escadrile de tancuri de tip Leclerc, a anunţat marţi ministrul francez al Apărării, relatează AFP.

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, marţi seară, că decizia preşedintelui francez Emmanuel Macron de a consolida prezenţa militară a acestui stat în România reprezintă ”un gest important pentru Flancul Estic al NATO, semn al solidarităţii Aliate”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.