Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacția lui Rafael Nadal după eliminarea de la Australian Open: 'Am comis două greşeli pe care nu le pot face dacă vreau să câştig'

ATP
nadal

"Am comis două greşeli pe care nu le pot face dacă vreau să câştig", a reacţionat tenismanul spaniol Rafael Nadal, numărul 2 mondial, după înfrângerea suferită miercuri în faţa grecului Stefanos Tsitsipas, 3-6, 2-6, 7-6 (4), 6-4, 7-5, în sferturi de finală la Australian Open, scrie presa internaţională.

"El a jucat mult mai slab în primele două seturi, acesta e adevărul. A jucat apoi foarte bine după acele două greşeli", a spus Nadal despre Tsitsipas, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Guvernul taie ajutorul de deces

Refăcut în linii mari după ce a avut probleme la spate la începutul competiţiei, Nadal a recunoscut că este "cu siguranţă dezamăgit". El a adăugat: "Este unul din turneele mele preferate şi ratez o şansă de a juca din nou aici o semifinală. Am făcut însă tot posibilul. Am încercat să rămân pozitiv pe toată durata meciului. Uneori asta e suficient, dar nu şi astăzi".

"Acesta e sportul, nu cred că am meritat mai mult decât am câştigat aici în Australia", a comentat Nadal faptul că a câştigat o singură dată această competiţie.

"Sunt bine cu spatele. Cel puţin sunt sănătos din punct de vedere mental după ce am trecut prin toate acele probleme cu spatele", a spus Nadal, care a întrerupt totuşi pentru puţin timp conferinţa de presă din cauza unei crampe la un picior.

"M-au întrebat dacă sunt bine pregătit şi este clar că nu, aveam nevoie de o pregătire ceva mai lungă", a afirmat spaniolul.

"Trebuie s-o accept şi nu e nicio dramă, trebuie să merg mai departe", a spus el despre înfrângerea suferită miercuri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.