Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacţia uluitoare a unei vedete la moartea mamei sale

spital

Vineri dimineaţa, după trei luni de stat în spital şi câteva ore de comă, a murit Mărioada Zăvoranu, mama Oanei Zăvoranu. Aceasta avea probleme renale, iar organismul său nu a răspuns la tratament.

Deşi se va ocupa de formalităţile de înmormânate, Oana Zăvoranu a avut o reacţie uluitoare la vestea morţii masei sale. "Până nu mă duc la spital şi o văd moartă, nu cred că a murit. Cea care a murit astăzi nu e mama mea, e o străină. Mama mea a murit la naştere, când m-a născut pe mine, pentru că nu m-a vrut", a declarat vedeta.

Vezi şi: Veste tragică din showbiz. A murit în această dimineaţă

Mai mult, aceasta se declară împăcată şi consideră că s-a făcut dreptate. "Faptul că ea a murit e o justiţia divină, asta pot spune că s-a întâmplat. Tatăl meu a chemat-o la ea. Eu sunt orfană de mult timp, am mai spus-o şi o mai spun, aşa că nu pot fi tristă şi supărată. S-a dus în lumea celor drepţi. Este dorinţa tatălui meu, el a chemat-o acolo. Ea m-a chemat la spital că să smulgă o lacrimă, a întrebat-o moderatorul emisiunii dacă vrea să o iau în braţe şi nu a vrut. Dacă vrea să o pup şi nu a vrut. Eu am demonstrat că nu sunt stana de piatră şi că m-am dus la spital", a declarat Oana Zăvoranu pentru CanCan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.