Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacție-fulger a lui Firea: 'E imposibil să-l retragem acum pe Cîrstoiu'

Inquam Photos/ Octav Ganea
cirstoiu firea

Liderul PSD București, Gabriela Firea, a apreciat joi seară, la Antena 3, că este „un nonsens” și de asemenea „imposibil în această fază” ca PNL și PSD să-și schimbe candidatul comun la primăria Capitalei, după ce Cătălin Cîrstoiu nu a lămurit acuzatiile de incompatibilitate, iar liderul PSD Marcel Ciolacu a spus că „momentan” acesta este candidatul.

  • „Eu am fost și astăzi la ședința de campanie, avem un sediu comun, ne întâlnim în fiecare zi reprezentanții PNL și PSD, atât cei politici cât și cei care reprezintă structura de organizare, la fel și consultanții, nu s-a pus problema (să fie schimbat candidatul, n.red.), vă spun sincer. Repet, nu s-a pus problema și, dacă mă întrebați pe mine, este foarte târziu să retragi candidat din cursă cu atât de puțin timp înainte de declanșarea oficială a campaniei. Dacă îl retragi, cine candidează din partea PSD și PNL? Este un nonsens, nu are cine să mai intre în cursă cu o lună și două săptămâni înainte de alegeri. Din punctul meu de vedere, după explicațiile pe care le-a dat dl Cîrstoiu cu siguranță se va trece la alte teme, la alte subiecte, am fost și eu atacată în campanie, știu și eu cum este, ziua și atacul, cu siguranță se va depăși momentul și nu se va retrage sub nicio formă candidatul, suntem deja în campanie cu tot ce înseamnă pregătire. E imposibil de retras candidatul acum, în această fază”, a declarat, joi, Gabriela Firea, la scurt timp după declarațiile lui Ciolacu.

Liderul PSD a declarat că liderii coaliției au decis „momentan” să meargă înainte cu candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. Afirmația a provocat interpretări pentru că Ciolacu spunea recent despre Gabriela Firea că este „deocamdată” candidatul PSD la Capitală, iar aceasta nu a mai ajuns să candideze.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.