Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Real Madrid a învins Juventus Torino, scor 2-0, într-un meci amical disputat la Los Angeles

cdnuploads.aa.com.tr
Real Madrid

Echipa spaniolă de fotbal Real Madrid, câştigătoarea ultimei ediţii a Ligii Campionilor, a învins cu scorul de 2-0 formaţia italiană Juventus Torino, într-un meci amical disputat sâmbătă la Los Angeles (California), informează AFP.

Golgheterul francez Karim Benzema a deschis scorul în minutul 19, în urma unui penalty obţinut de brazilianul Vinicius Junior. Madrilenii şi-au majorat avantajul în repriza secundă, prin internaţionalul spaniol Marco Asensio, servit perfect în careu de Jesus Vallejo (69), potrivit Agerpres.

Juventus nu a reuşit niciun şut pe spaţiul porţii în această partidă, confirmând că îi lipsesc atacanţii veritabili, după plecările spaniolului Alvaro Morata şi argentinianului Paulo Dybala.

Acesta a fost ultimul meci de pregătire pentru Real Madrid, care va începe noul sezon pe 10 august, când va disputa Supercupa Europei împotriva formaţiei germane Eintracht Frankfurt. la Helsinki.

Supercupa Europei din acest an va fi o reeditare a finalei Cupei Campionilor Europeni din 1960 câştigată cu scorul de 7-3 de Real Madrid, care îi avea în echipă pe legendarii Alfredo di Stefano şi Ferenc Puskas.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.