Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Real Madrid 'sparge' apărarea lui Napoli: Suma incredibilă pe care campioana Europei vrea s-o plătească pentru fundaşul Kalidou Koulibaly

Cum în ultimul timp se tot vorbeşte despre plecarea lui Sergio Ramos (33 de ani) de la Real, oamenii din conducerea madrilenilor, împreună cu Zidane, vor să aducă un înlocuitor pe măsură, potrivit medifax.

Citește și: Scandal uriaș înainte de alegeri! Ieșire violentă a Olguței Vasilescu

Corriere dello Sport a aflat că primul pe listă este Kalidou Koulibaly (27 de ani) de la Napoli, pentru care campioana Europei pune la bătaie 90 de milioane de euro. Zidane este nevoit să gestioneze o situaţie foarte grea. Trebuie să o redreseze pe Real după un sezon foarte slab pe toate planurile. Mulţi jucători care nu au dat randament în acest sezon vor pleca, dar francezul trebuie să aducă fotbalişti cu foame de trofee, care să ducă echipa în prim-planul campionatului spaniol, dar şi în Liga Campionilor. Transferul lui Koulibaly va fi, dacă mutarea se va face, unul foarte reuşit. Cel puţin aşa pare la prima vedere, ţinând cont de prestaţiile acestuia din Italia. Este complet, constant şi a intrat în topul celor mai buni fundaşi din lume.

Citește și: Mircea Badea răbufnește! Reacția moderatorului după declarația lui Liviu Dragnea

Ca o statistică, Napoli a încheiat fără gol primit 13 partide când senegalezul s-a aflat pe teren. Real e dispusă să ofere 90 de milioane de euro, Koulibaly putând să devină astfel cel mai scump fundaş din istoria fotbalului. Actualul record îi aparţine lui Virgil van Dijk.

Citește și: Oreste cutremură scena! Cine sunt cei care ‘au împiedicat alunecarea țării în dictatura infracțională’

Statisticile lui Kalidou Koulibaly în acest sezon: 40 de meciuri, două goluri şi o pasă decisivă. Transfermarkt îi oferă o cotă de piaţă de 70 de milioane de euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.