Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Recensământul a fost efectuat pentru 56% din populaţia judeţului Hunedoara

Inquam Photos / Octav Ganea
recensamant 2022

În judeţul Hunedoara au fost recenzate, până la data de 20 iunie, 204.900 persoane, ceea ce reprezintă 56% din totalul locuitorilor din regiune, a anunţat miercuri Instituţia Prefectului.

Datele statistice au fost prezentate de prefectul Călin Marian în cadrul unei videoconferinţe organizate la nivel naţional de Ministerul Afacerilor Interne pe temele stadiului derulării recensământului şi gestionarea efectelor provocate de fenomenele meteorologice din ultima perioadă, potrivit Agerpres.ro.

"Referitor la recensământ, datele statistice arată că în judeţul Hunedoara au fost recenzate, până la data de 20 iunie, 204.900 persoane, reprezentând 56% din numărul total al locuitorilor, 365.891, înregistraţi la data de 1 decembrie 2021", se arată într-un comunicat al Prefecturii remis AGERPRES.

În cadrul şedinţei, prefectul Călin Marian a mai arătat că membrii Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă au stabilit un plan de măsuri şi acţiuni, care se aplică deja, privind atenuarea efectelor temperaturilor ridicate şi că până acum nu sunt probleme din acest punct de vedere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.