Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Recep Tayyip Erdogan: Turcia nu va ignora transformarea sancțiunilor economice într-o armă

BILD
Recep Tayyip Erdogan

Președintele turc Tayyip Erdogan a declarat marți că Turcia nu va ignora transformarea sancțiunilor economice într-o armă, după ce Washingtonul a impus la începutul lunii august sancțiuni împotriva a doi miniștri turci, relatează site-ul agenției Reuters, potrivit Mediafax.

"Nimeni dintre noi nu trebuie să ignore anularea acordurilor comerciale și folosirea sancțiunilor economice drept arme", a declarat Erdogan în cadrul unui discurs susținut în Adunarea Generală a Națiunilor Unite.

Administrația de la Washington au impus la începutul lunii august sancțiuni împotriva a doi miniștri turci, din cauza refuzului Turciei de a permite repatrierea pastorului protestant Andrew Brunson.

Citește și: Donald Trump spune, la ONU, că președintele Venezuelei, Nicolas Maduro, ar putea fi 'răsturnat foarte rapid de armată, dacă militarii decid să o facă'

Pastorul american Andrew Brunson a fost arestat în ancheta privind tentativa de lovitură de stat care a avut loc în Turcia în luna iulie 2016, acesta fiind acuzat că ar avea legături cu mişcarea clericului musulman Fethullah Gulen şi Partidul Muncitorilor din Kurdistan (PKK), organizaţii considerate drept teroriste de Ankara.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.