Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

RECORD ameţitor stabilit de meciul dintre Floyd Mayweather şi Connor McGregor: Sume imense câştigate de cei doi

captura facebook
Floyd Mayweather Conor McGregor

Meciul mileniului dintre Floyd Mayweather şi Connor McGregor a stabilit un record ameţitor. Cei doi sportivi au intrat in istorie si vor fi aproape imposibil de egalat. . Cei doi au vandut peste 6,5 milioane de PPV, sistemul prin care americanii cumpara meciul pentru a-l vedea acasa, anunţă sport.ro.

Citește și: Mutare de proporții! Ce va face DACIA în această toamnă

Recordul precedent a fost stabilit de Mayweather, in 2015, cu Pacquiao, cand au vandut impreuna 4,5 milioane de PPV. Pe locul 3 se afla de asemenea Mayweather, cu 2,4 milioane de PPV la meciul cu Oscar De La Hoya. Suma de 6,5 milioane de PPV este una absolut uriasa, avand in vedere ca cel mai tare meci din box la ora actuala, Canelo - Golovkin, ce va avea loc pe 16 septembrie, este estimat sa vanda in jur de 1 milion de PPV.

Citește și: Atac „UCIGĂTOR” al lui Mihai Tudose! „Am fost prea darnici, dar de la 1 ianuarie vom crește…”

Un PPV a costat 100 de dolari pentru o persoana fizica, iar cele pentru baruri si cluburi care au transmis meciul live au costat chiar mai mult, veniturile totale ducandu-se spre 1 miliard de dolari! Cei doi au vandut atat de multe PPV incat la un moment dat serverele au picat, meciul incepand cu 15 minute mai tarziu decat era estimat. Mayweather a reusit sa castige prin KO in runda a 10-a meciul cu McGregor, duminica dimineata. Cei doi aveau estimate castiguri de 350 de milioane de dolari, respectiv 100 de milioane de dolari, insa estimarile de PPV erau mai mici. Castigurile celor doi se vor mari cu aproximativ 50 de milioane de dolari dupa cifrele anuntate astazi.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.