Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Recordmanul de eseuri, neozeelandezul Sean Wainui, a încetat din viață la doar 25 de ani, în urma unui accident de mașină

https://apnews.com/
all blacks

Recordmanul de eseuri într-un meci din Super Rugby, neozeelandezul Sean Wainui, a încetat din viaţă într-un accident de maşină produs luni, informează AFP, citat de agerpres.

Autoturismul jucătorului în vârstă de 25 de ani s-a izbit de un copac, a anunţat poliţia.

Directorul general al Federaţiei neozeelandeze de rugby în XV, Mark Robinson, a deplâns decesul jucătorului echipei Waikato Chiefs, evocând "o zi neagră pentru rugby".

"Decesul lui Sean afectează profund toate persoanele implicate în rugby, în special coechipierii săi", a transmis oficialul neozeelandez.



Fostul "All Black" Sonny Bill Williams i-a adus şi el un omagiu în social-media. "Deşi nu am jucat alături de el, am simţit mereu statura sa în calitate de adversar", a scris acesta pe Twitter.

Wainui, care a reprezentat selecţionata neozeelandeză sub 20 ani şi pe cea a "Maori All Blacks", şi-a început cariera în Super Rugby, la Canterbury Crusaders, în 2016. În 2018 s-a transferat la Waikato Chiefs, pentru care a înscris cinci eseuri într-un meci jucat în iunie contra echipei australiene NSW Waratahs, câştigat cu 40-7 la Sydney.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.