Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rectorul Coralia Cotoraci, candidat PNL la Consiliul Local Municipal Arad

Facebook
Gheorghe Falcă

Rectorul Universităţii de Vest "Vasile Goldiş" (UVVG) Arad, Coralia Cotoraci, s-a înscris în PNL şi va candida pentru Consiliul Local Municipal, au anunţat, marţi, reprezentanţii filialei judeţene a partidului, în cadrul unei conferinţe de presă.

Preşedintele PNL Arad, europarlamentarul Gheorghe Falcă, a spus că rectorul şi-a depus cererea de adeziune la PNL în cursul zilei de luni şi va fi pe lista de candidaţi pentru Consiliul Local.

"Activitatea mea de până acum a cuprins înfiinţarea secţiei de hematologie (de la Spitalul Judeţean - n.r.), sunt mândră că este dedicată comunităţii arădene. Am parcurs fiecare treaptă a devenirii universitare, am obţinut abilitarea pentru conducerea doctoranzilor în urmă cu câţiva ani. În toată activitatea, de mămică în primul rând, am încercat ca tot ce fac să dedic comunităţii, fie că vorbim despre Caravana Sănătăţii sau Dialoguri Universitare. Este important să întorci comunităţii din care faci parte, să îţi asumi responsabilităţi", a declarat rectorul UVVG.

Candidatul PNL la Primăria Arad, actualul primar Călin Bibarţ, a făcut aluzie la situaţia medicului Cătălin Cîrstoiu, care nu va mai candida pentru Primăria Capitalei, afirmând că la Arad nu se face "politică de Dâmboviţa", iar Coralia Cotoraci a dat asigurări că nu se va retrage ulterior.

"Pentru că e vorba tot de un medic, să ştiţi că noi nu facem politică de Dâmboviţa, am vorbit cu doamna rector, nu intenţionează să se retragă ulterior şi nici noi nu renunţăm la candidatura domniei sale, prin urmare lucrurile sunt serioase, ca la noi în Ardeal", a mai spus Bibarţ.

Întreaga listă de candidaţi pentru Consiliul Local Municipal Arad va fi prezentată joi, înainte de a fi depusă la Biroul Electoral Municipal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.