Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Redeschiderea târgurilor europene de franciză va avea loc în toamnă

travelator
paris

Cele mai mari două târguri internaţionale de franciză din Europa şi-au reconfirmat redeschiderea după întreruperea de anul trecut, determinată de pandemia de Covid-19, informează Franchising.info.ro.

"După mai bine de un an de călătorii restricţionate, blocaje şi alte reguli sanitare impuse de autorităţi, organizatorii târgurilor de franciză de la Paris şi Varşovia au confirmat că sunt pregătiţi să meargă mai departe şi să reia activitatea în toamna următoare.

Ambele gazde sunt dornice să recupereze timpul pierdut, aducând sute de sute de expozanţi locali şi internaţionali B2B şi B2C şi chiar mai mult. După o campanie europeană intense de vaccinare, guvernele şi-au exprimat optimismul în privinţa revenirii la normalitate în privinţa celor două mari evenimente-cheie ale sistemelor de franciză de pe continent", se menţionează într-un comunicat remis duminică AGERPRES.

Cele două echipe organizatoare lucrează pentru implementarea măsurilor impuse de autorităţi şi pentru a aplica procedurile necesare, astfel încât cei aproximativ 45.000 de vizitatori estimaţi să participe la cele două evenimente să poată beneficia de cele mai sigure condiţii, scrie Agerpres.ro.

Organizatorul târgului de franciză din Varşovia şi directorul Profit Systems, Michal Wilniewski, este încântat de revenirea internaţională a expoziţiei în 2021, după ce, anul trecut, a trebuit să organizeze un eveniment local la scară redusă. "Este, desigur, un eveniment de nepreţuit care face legătura între companii şi clienţi din întreaga lume. Expoziţiile sunt importante pentru creşterea economică. Nicăieri nu a să găseşti atât de multe oportunităţi, sub aceeaşi umbrelă, ca la aceste târguri internaţionale", a spus Wilniewski.

Reed Expositions, organizatorii evenimentelor Franchise Expo Paris au declarat că, în ciuda problemelor financiare globale, franciza este un model rezistent şi un instrument redutabil pentru redresarea economică. "Mai mult ca oricând, în aceste vremuri dificile, rolul nostrum este să ne sprijinim membrii şi pe viitorii candidaţi la franciză să îşi dezvolte afacerile", au transmis membrii echipei de coordonare a evenimentului.

Franchise Expo Paris va avea loc în perioada 26-29 septembrie 2021, la Expo Porte de Versailles din Paris - Franţa, aceasta fiind a 39-a ediţie. Cunoscută drept cea mai mare expoziţie de franciză de acest gen din Europa, va găzdui peste 400 de mărci în franciză din Franţa şi alte state ale lumii. Vor fi pavilioane internaţionale din SUA, Italia, Taiwan, Brazilia, Malaezia, Rusia, Canada etc. Se aşteaptă ca peste 35.000 de oameni de afaceri să fie prezenţi la târg în cele patru zile dedicate acestui eveniment.

De asemenea, vor fi organizate aproximativ 100 de ateliere şi conferinţe pentru viitorii antreprenori pentru a-i ajuta să înveţe să îşi modeleze proiectele conform viziunii lor. De asemenea, vor fi prezente asociaţii de antreprenori care au drept scop sprijinirea, informarea şi instruirea viitorilor francizaţi.

"Târgul Franchise Expo Paris va fi susţinut, anul acesta, de o platformă digitală care va fi disponibilă atât pentru expozanţi, cât şi pentru vizitatorii care nu vor putea să participe fizic la eveniment. Cei care se înscriu vor putea experimenta Franchise Expo Paris de acasă, prin seminarii web şi întâlniri de afaceri cu deţinătorii de mărci şi cu sisteme prezentate în această ediţie. Expoziţia din acest an are, de asemenea, un program dedicat pentru investitori, master francizaţi şi multi / multi-unit, care doresc să găsească un brand de implementat în ţara lor. Aceştia vor oferi asistenţă personală pentru a găsi şi întâlni expozanţii potriviţi", se arată în comunicat.

În ceea ce priveşte Târgul de franciză din Varşovia - Polonia, a 19-a ediţie, acesta se va desfăşura în perioada 14-16 octombrie 2021, la Palatul Culturii şi Ştiinţei. "Europa de Est este una dintre pieţele cu cea mai mare creştere din lume, Polonia fiind liderul acestui sistem. Acest lucru face din Warsaw Franchise Expo un loc primordial pentru schimbul de contacte şi întâlnirea cu potenţiali parteneri de afaceri. Este o oportunitate cu adevărat excelentă pentru companiile de franciză de a întâlni potenţiali francizaţi şi de a-şi dezvolta afacerile în regiune. Vizitatorii expoziţiei sunt, în principal, antreprenori şi proprietari de IMM-uri care caută oportunităţi bune de franciză", se menţionează în comunicat.

În cele trei zile în care este deschisă, Franchise Expo Varşovia va prezenta peste 200 de mărci de franciză, atât locale, cât şi internaţionale, aducând aproximativ 7.000 de vizitatori. Organizatorii Franchise Expo Varşovia, Franchising.pl şi Profit System - o companie de consultanţă specializată în franciză - vor aduce la eveniment The Training Forum,o serie de ateliere cu lideri de afaceri şi experţi de pe piaţa francizei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.