Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit și salvează viața unui copil

copii cancer

În fiecare an, peste 400 de copii din sunt diagnosticați cu cancer. Mulți dintre ei pot fi însă salvați prin diagnosticare rapidă și tratament adecvat. Cele mai frecvente forme sunt leucemiile, linfoamele și tumorile cerebrale. Potrivit staticilor Ministerului Sănătății, 14% dintre cazurile noi sunt descoperite la copii de până la 19 ani.

Din păcate, astăzi, copii nu se luptă doar cu cancerul. Institutul Național de Sănătate Publică a raportat anul trecut o creștere semnificativă a incidenței bolilor respiratorii, malformațiilor congenitale și anomaliilor cromozomiale.

Mii de familii nu au bani ca să își trateze copiii

Mii de familii se confruntă în fiecare an cu situații limită cărora nu știu cu să le facă față, nici emoțional, nici financiar. De mai bine de 10 ani, Asociația Salvează o inimă luptă împreună cu familiile copiilor diagnosticați cu boli extrem de grave pentru o șansă la viață.

,,Peste 16 milioane de euro s-au strâns din donații, de-a lungul anilor, toți banii fiind investiți în tratamentul, intervențiile și procedurile medicale de care depindeau viețile tuturor celor care au apelat la noi într-o ultimă speranță de vindecare. Donatorii noștri nu oferă doar bani, ci și viață, fericirea de a trăi alături de cei dragi. Copii care au scăpat din ghearele cancerului au ajuns medici, profesori, sportivi de performanță, familiști-model, astfel contribuim cu toții la schimbarea pe care o dorim și o așteptăm de obicei de la alții. Dacă vrei să fii TU schimbarea pe care să o vezi în lume, redirecționează 3,5% din impozitul pe venit către cauzele care contează cu adevărat pentru tine!’’ Vlad Plăcintă, Asociația Salvează o inimă.

Redirecționarea impozitul pe venit este o modalitate simplă și eficientă prin care putem contribui la îmbunătățirea vieții copiilor cu probleme de sănătate. Este important de menționat că această sumă nu reprezintă o donație suplimentară, ci este o parte din impozitul pe venit pe care deja îl plătim statului.

Pentru a redirecționa această sumă către Asociația Salvează o Inimă este necesar să completăm formularul 230 disponibil pe https://salveazaoinima.ro/redirectioneaza-3-5/, iar de depunerea lui către ANAF se ocupa organizația.

,,Viața și sănătatea copiilor trebuie să fie o prioritate pentru noi toți. Ei merită, încă din prima zi de viață, atenție specială și acces la asistență medicală de calitate. Prin redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venit către Asociația Salvează o Inimă, putem contribui la îmbunătățirea vieții copiilor cu probleme de sănătate și la sprijinirea familiilor acestora în lupta lor pentru însănătoșire. Este o modalitate simplă și eficientă prin care putem face o diferență în viețile celor din jur și să ne implicăm în comunitatea noastră,” președintele Asociației Salvează o inimă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.