Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'REGE' pe TikTok, tâlhar în viața reală - Ștefan de la Craiova a ajuns în arest după ce a jefuit o femeie în propria casă

stefan de la craiova stefan ghe

Ștefan de la Craiova, cunoscut pe TikTok drept Ștefan Ghe, a ajuns în spatele gratiilor, după ce a jefuit o femeie în propria casă. Tânărul, devenit peste noapte rege pe rețelele de socializare datorită hit-ului „Ți-ar sta bine într-un șeptar”, devenit și „fericitul” posesor al unui mandat de arestare de 29 de zile, fiind acuzat de furt, anunță spynews.ro.

Ștefan are și alte antecedente penale, el fiind cunoscut de oamneii legii din Craiova pentru scandalurile pe care le provoacă, dar și pentru altercațiile în care a mai fost implicat de-a lungul timpului, din care, culmea, tot el iese cel mai „aranjat”.

Informația că Ștefan de la Craiova a fost arestat a fost lansată de către rapperul Tarzy, care, de-a lungul timpului, l-a mai ajutat pe tânăr cu diverse lucruri, de la bani, și până la haine.

Citește și: Marea păcăleală a USR-PLUS! Adevărul despre ‘Fără penali în funcții publice’ – Opinie

Deși devenit vedetă pe TikTok, vizualizările nu i-au adus de mâncare nici lui, și nici celor șapte frați pe care îi are, sau bunicii de 80 de ani care i-a crescut după ce tatăl lor a murit, iar mama i-a părăsit.

Tarzy, Robert Ionescu și George Pian sunt doar câțiva dintre cei care, de-a lungul timpului, l-au mai ajutat pe Ștefan cu bani, haine, mâncare și chiar și cu un loc de muncă. Cu toate acestea, regele de pe TikTok nu s-a putut ține departe de probleme.

Vara trecută, Ștefan a fost atacat de câțiva tineri care au încercat să-l tâlhărească, fiind bătut și înjunghiat în picior, însă nu au găsit nici un bani asupra lui.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.