Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reghecampf: 'Dinamo a crescut mult în joc, nu va fi o tragedie dacă facem egal'

steaua reghecampf

Antrenorul echipei de fotbal Steaua, Laurențiu Reghecampf, a declarat marți, într-o conferință de presă, că Dinamo a crescut mult în joc în ultima perioadă și în consecință nu va fi ''o tragedie'' dacă formația sa va obține doar un rezultat de egalitate în derby-ul de miercuri seara. ''Dinamo — Steaua nu este un meci ca oricare altul. E un meci cu o încărcătură foarte mare, urmărit de foarte mulți fani. Dinamo este o echipă foarte bună, a avut și ea o perioadă mai grea. Dar nu e ușor să bați Astra cu 5-2, acum probabil că a fost un accident că au pierdut. Dinamo este o echipă care s-a format, are jucători valoroși. Ei au un grup foarte bun, se apără foarte bine, ies bine pe contraatac, sunt foarte agresivi. Au crescut mult în joc, așa că trebuie să fim atenți. Mâine poate să câștige Dinamo, putem să câștigăm noi, ceea ce eu îmi doresc mult. Se poate termina și egal, nu este nicio tragedie, în play-off se pot întâmpla multe lucruri'', a spus tehnicianul.

Reghecampf a adăugat că jucătorii săi trebuie să se concentreze mai mult și să nu mai piardă mingea atât de ușor precum în partidele precedente. ''Mâine trebuie să facem mai mult decât până acum pentru că va fi un meci cu încărcătură mare. Nu ne permitem să pierdem mingea ușor, nu ne permitem să nu atacăm imediat adversarul pentru că jucătorii lui Dinamo au altă calitate. Atmosfera va fi una frumoasă pe Arena Națională, iar jucătorii vor să joace cât mai multe asemenea meciuri. Sunt convins că mâine seară vom vedea un meci frumos'', a afirmat el.

Neînvins în derby-urile cu Dinamo ca antrenor al echipei Steaua, Reghecampf a menționat că își dorește să rămână invincibil și după partida de mâine: ''Nu este niciun secret, e un lucru cu care mă mândresc. Sper ca mâine să reușesc același lucru. Să nu pierdem meciul cu Dinamo și să încercăm să câștigăm pentru a ne menține poziția în clasament și pentru a avea cât mai multe puncte în fața ocupantei locului doi''.

Chiar dacă Steaua nu a învins Dinamo în ultimele 7 partide directe, antrenorul susține că rezultatele din ultimul timp sunt pozitive. ''Rezultatele Stelei în meciurile cu Dinamo din ultimul timp sunt pozitive. Și un rezultat de egalitate este un punct, iar asta e important, depinde de conjunctură. La un meci de un asemenea nivel întotdeauna rezultatul este unul deschis. Ambele doresc să câștige, e un derby și orice rezultat pozitiv este important. Niciodată nu poți spune dinainte cine va fi câștigătoarea'', a explicat el.

Laurențiu Reghecampf s-a arătat deranjat de criticile aduse de fostul fotbalist Gabi Balint, cel care a caracterizat rezultatul de egalitate, 0-0, obținut de Steaua pe teren propriu cu FC Botoșani drept un eșec. ''De ce se consideră că egalul cu Botoșani este un eșec? Văd tot felul de comentarii... îl văd pe specialistul Gabi Balint, care face comentarii de mare-mare antrenor, dar rezultatele pe care le-a avut ca tehnician lasă de dorit. Să ne lase cu lecțiile de fotbal, ar fi bine să le facă el pe teren. Nu e nicio tragedie că am făcut egal cu Botoșani. Nu am pierdut, iar egalul nu este rezultatul pe care ni l-am dorit, dar asta nu înseamnă că trebuie să vedem totul negru. Deocamdată avem 4 puncte avans, chiar dacă lui Gabi Balint nu-i convine. Să fie sănătos, să comenteze în continuare, dar să nu jignească. Noi dacă zicem de ei înseamnă că ne luăm de fostele glorii, dar dacă ei comentează, nu este nicio problemă. Să ne vedem fiecare de drumul nostru'', a precizat Reghecampf, conform Agerpres. Derby-ul Dinamo — Steaua se va disputa miercuri, de la ora 20,30, pe Arena Națională din București, în cadrul etapei a 18-a a Ligii I la fotbal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.