Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Regia te transport în comun din Constanța introduce de la 1 decembrie cursele de noapte

Facebook
Autobuz

Regia de transport în comun din municipiul Constanţa - CT Bus - introduce, din 1 decembrie, curse de noapte care vor circula cu o frecvenţă de 30 de minute. De asemenea, tot din prima zi a lunii decembrie timpii de aşteptare în staţii vor fi reduşi prin suplimentarea numărului mijloacelor de transport în comun, potrivit news.ro.

Primăria Constanţa a anunţat, vineri seara, printr-un comunicat de presă, că începând de duminică, 1 decembrie, autobuzele 100, 102, 5-40, 2-43 vor circula şi în intervalul orar 11:30-05:00, cu o frecvenţă de 30 de minute.

Citește și: EXCLUSIV Din lac în puț! Ludovic Orban a făcut-o lată! Ultima numită, prinsă cu ilegalități! Ar avea dosar penal

"În urma unui sondaj realizat împreună cu locuitorii oraşului am luat decizia împreună cu municipalitatea să introducem trasee de noapte. O nevoie reală pe timpul verii care se aplică şi pe întreg cuprinsul anului. Traseele cunoscute, 100, 102, 5-40, 2-43 vor avea curse de noapte. Autobuzele vor circula după programul uzual, din 30 în 30 de minute. Venim astfel în sprijinul constănţenilor care ne-au cerut acest lucru, pentru cei care se deplasează către gară sau vin de la gară către casă sau merg la serviciu şi au un program care se termină pe parcursul nopţii”, a declarat Bogdan Niţă, directorul CT Bus.

Citește și: Klaus Iohannis a decorat-o astăzi- Cine este cea care are contracte în derulare cu ministerul și Cumpănașu

În plus, pentru reducerea timpul de aşteptare în staţii, tot începând din 1 decembrie, CT Bus suplimentează numărul mijloacelor de transport în comun din oraş. Astfel, pe principalele trasee se vor introduce încă 17 autobuze faţă de cele 134 care operează în prezent.

Aceste măsuri se aplică şi în zilele de sâmbătă şi duminică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.