Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Regimul sponsorizărilor: Acord la Guvern între premier și ONG-uri

oradesibiu.ro
cas cass financiar taxe impozit economie

Premierul Marcel Ciolacu a avut astăzi, la Palatul Victoria, consultări cu reprezentanți ai organizațiilor non-guvernamentale și ai companiilor care efectuează sponsorizări, în contextul modificărilor fiscale avute în vedere de Guvern cu privire la regimul sponsorizărilor, potrivit unui comunicat de presă al Executivului.

„În urma discuțiilor purtate și a clarificărilor aduse de fiecare dintre părți s-a convenit ca formularul D177 va rămâne în vigoare, iar data până la care va putea fi utilizat de companii este 25 mai a anului, data de depunere a declarației de impozit. Prevederile privind acordarea procentului de 20% din impozitul pe profit datorat rămân nemodificate”, a informat joi Guvernul.

„Un alt subiect clarificat în cadrul consultărilor de astăzi s-a referit la deductibilitatea sponsorizărilor acordate de microîntreprinderi și de persoanele care realizează venituri extra salariale. Urmare a clarificărilor aduse de reprezentanții Guvernului cu privire la modificarea regimului microîntreprinderilor, a fost agreat de comun acord faptul că modificările preconizate de Guvern nu vor afecta semnificativ nivelul sponsorizărilor”, se mai arată în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.