Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Regina Elisabeta a II-a a anulat un prânz cu familia înainte de Crăciun

dailymail.co.uk
Regina Elisabeta a II-a

Regina Elisabeta a II-a a anulat un prânz cu familia înainte de Crăciun ca măsură de precauţie, în condiţiile în care în Marea Britanie se înregistrează o creştere semnificativă a cazurilor de COVID-19, a anunţat o sursă de la Palatul Buckingham, relatează Reuters.

"Decizia a fost luată ca măsură de precauţie, considerându-se că planurile de Crăciun ale multor persoane ar fi putut fi în pericol dacă se mergea înainte cu planul iniţial", a precizat sursa citată.

"Deşi există regretul că (prânzul) a fost anulat, există convingerea că a fost luată decizia corectă pentru toată lumea", a adăugat sursa.

Profesorul Chris Whitty, responsabilul medical la nivel naţional, a avertizat miercuri cetăţenii britanici să nu intre în contact unii cu alţii decât dacă este absolut necesar înainte de Crăciun, după ce Marea Britanie a înregistrat cel mai mare număr zilnic de cazuri de COVID-19 de la începutul pandemiei, potrivit Agerpres.

Regina Elisabeta a II-a, în vârstă de 95 de ani, a petrecut cea mai mare parte a timpului după izbucnirea pandemiei de coronavirus la Castelul Windsor, la vest de Londra. Soţul ei, prinţul Philip, a murit în aprilie anul acesta, după o căsnicie de peste 70 de ani cu suverana britanică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.