Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Regina Elisabeta a II-a a părăsit Palatul Buckingham şi s-a mutat la Castelul Windsor

regina elisabeta 2

Regina Elisabeta a II-a a părăsit joi Palatul Buckingham şi s-a mutat la Castelul Windsor, reşedinţa sa regală situată la vest de Londra, în contextul extinderii tot mai rapide a pandemiei de coronavirus şi al speculaţiilor conform cărora capitala Marii Britanii va deveni în curând un oraş plasat în carantină, informează DPA, potrivit Agerpres.

Suverana britanică, în vârstă de 93 de ani, a fost fotografiată în timp ce părăsea Palatul Buckingham într-o limuzină oficială, însoţită de unul dintre câinii ei din rasa Corgi.

Citește și: Klaus Iohannis către prefecți și șefii instituțiilor deconcentrate: Vă rog să fiți activi; situația este gravă!

Casa regală britanică a anunţat recent că regina Elisabeta a II-a a anulat petrecerile programate în grădina Palatului Buckingham şi se va muta la Castelul Windsor cu o săptămână mai devreme decât o făcea în această perioadă a anului, cu ocazia vacanţei de Paşte, "ca măsură de precauţie".

"Este posibil ca regina să rămână acolo şi după perioada Paştelui", precizează un comunicat dat publicităţii de biroul de presă al Palatului Buckingham.

Familia regală a Marii Britanii şi cea imperială a Japoniei au anunţat joi că o vizită de stat în Marea Britanie a împăratului Naruhito şi a împărătesei Masako, programată pentru primăvara acestui an, a fost amânată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.