Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Regizorul american Woody Allen a început filmările la lungmetrajul 'Wasp22', realizat în întregime în limba franceză

The Woody Allen Pages
woody allen

Regizorul american Woody Allen a anunţat că începe luni filmările la Paris la pelicula "Wasp22", cel de-al 50-lea lungmetraj al său şi primul realizat în întregime în limba franceză, relatează AFP.

"Este o comedie neagră în spiritul 'Match Point' ", a declarat regizorul în vârstă de 86 de ani, care s-a confruntat cu un val de critici la Hollywood în urma acuzaţiilor de agresiune sexuală formulate de una dintre fiicele lui adoptive, potrivit Agerpres.

Regizorul, care are în palmares patru premii Oscar, cunoscut pentru pelicule precum ''Annie Hall'' şi alte comedii, a negat în mod repetat acuzaţiile potrivit cărora şi-ar fi agresat sexual fiica adoptivă Dylan Farrow, în 1992.

Ostracizat în Statele Unite după ce mişcarea #MeToo a luat un avânt global în 2017, newyorkezul a continuat să găsească un public fidel în ultimii ani în Europa şi mai ales în Franţa.

Însă, ultimul său film, "Rifkin's Festival", filmat în Spania, la San Sebastian, cu actorul francez Louis Garrel, nu a strâns decât 89.000 de spectatori de la lansarea sa în luna iulie.

Pentru "Wasp22", Woody Allen va lucra pentru a cincea oară cu directorul de imagine italian Vittorio Storaro ("Apocalypse Now").

La lansarea în cinematografele din Franţa a peliculei "A Rainy Day in New York", în 2019, Woody Allen s-a confruntat cu numeroase controverse, unii actori îndepărtându-se public de el, în timp ce alţii, precum actriţa americană Scarlett Johansson şi cea franceză Catherine Deneuve, l-au susţinut, evocând prezumţia de nevinovăţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.