Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Remco Evenepoel, desemnat cel mai bun ciclist belgian al anului 2022

ciclism
Clasicele Liege-Bastogne-Liege, San Sebastian, Turul Spaniei şi titlul mondial de campion pe şosea figurează în palmaresul lui Evenepoel din acest an.

''Am câştigat Vuelta, dar cred că Mondialele au înclinat balanţa şi mi-au adus din nou trofeul Kristallen Fiets (Bicicleta de cristal) după trei ani. Să fiu numit cel mai bun ciclist din ţara mea este special şi unic, lucru pentru care sunt recunoscător, aşa că vreau să mă bucur de acest moment pentru că nu va fi uşor să repet acest an 2022'', a declarat Evenepoel, 22 ani, cu prilejul unei ceremonii care a avut loc la Vilvoorde.

Pentru viitorul sezon, Evenepoel, legat prin contract de Quick-Step Alpha Vinyl până în 2026, a spus că principalul său obiectiv este ''de a continua să evolueze împreună cu echipa''.

''Dar mai întâi este timpul de vacanţă, pe care abia o aştept înainte să mă întorc pe bicicletă'', a adăugat Evenepoel, cel mai tânăr ciclist din 1992, an în care a fost înfiinţat premiul, care are în palmares două trofee Kristallen Fiets (primul în 2019).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.