Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rene Roman Hinojo, al doilea portar spaniol la Dinamo

https://www.amazon.com/
portar

Dinamo Bucureşti a ajuns la un acord cu portarul spaniol Rene Roman Hinojo, ultima oară sub contract cu UD Almería, pentru transferul la clubul din Ştefan cel Mare, potrivit news.ro.

Născut pe 15 decembrie 1983, la Cadiz, René Román Hinojo a evoluat de la începutul acestui an pentru SD Ponferradina, în liga secundă a campionatului spaniol, împrumutat de UD Almería.

Citește și: Dorel Căprar, pretinsul 'PROPRIETAR' al posturilor publice vacante din județ, aspiră la fotoliul primăriei Arad - Lista completă a candidaților pentru arădeni

Rene Roman Hinojo urmează să sosească la Bucureşti pentru a efectua testele medicale şi pentru a semna un contract cu clubul nostru pentru următoarele două sezoane competiţionale, a declarat directorul sportiv Rufo Collado, pentru www.fcdinamo.ro.

René Román Hinojo a apărat, sezonul trecut, 30 de meciuri în Segunda Division, 15 pentru UD Almería şi 15 pentru SD Ponferradina.

Dinamo a anunţat, săptămâna trecută, că a ajuns la un acord cu Middlesbrough FC pentru împrumutul unui alt portar spaniol, Tomas Mejias Osorio, la echipa din Şoseaua Ştefan cel Mare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.