Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rennes a învins Toulouse 3-2, în etapa 11 din campionatul francez

descopera.ro
fotbal minge

Adversara elevilor lui Dan Petrescu din Europa League, Rennes, s-a impus, duminică, în fața lui Toulouse, cu scorul de 3-2, în etapa 11 din Ligue 1, anunță MEDIAFAX.

M'Baye Niang a marcat, în minutul 3, trimițând balonul din prima, în partea de sus a porții lui Toulouse. Pasa decisivă i-a aparținut lui Faitout Maouassa. Trei minute mai târziu, Adrien Hunou îl învinge pe portarul lui Toulouse, din apropiere, după o pasă oferită de Joris Gnagnon. În minutul 41, Toulouse a redus din diferența de pe tabela de marcaj, când Mathieu Dossevi a profitat de o gafă comisă de Edouard Mendy.

În minutul 84, Max Gradel a adus egalitatea pe tabela de marcaj, după ce a marcat din lovitură liberă, plasând mingea în vinclul drept. În prelungirile partidei, minutul 90+1, Yann Gboho a adus victoria lui Rennes, șutând din afara careului.

Citește și: SONDAJ CURS - Klaus Iohannis defilează, Dăncilă se menține. Dan Barna gâfâie după ancheta Rise Project

Echipele utilizate:

Rennes: Mendy – Traore, Da Silva, Gnagnon, Maouassa (Morel 73) – Raphinha, Bourigeaud, Camavinga, Niang – del Castillo (Gboho 90+1), Hunou (Siebatcheu 64)

Toulouse: Reynet – Sylla, Isimat-Mirin, Amian Adou, Moreira – Gradel, Vainqueur (Makengo 76), Sangare (Boisgard 28), Dossevi – Sanogo (Leya 65), Koulouris

În clasamentul din Ligue 1, Rennes se poziționează pe locul 8, cu 15 puncte, iar Toulouse este pe locul 17, cu 12 puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.