Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Replică ACIDĂ pentru liderul Pro România: 'Este într-o eroare totală. PNL nu face alianță contra lui Dragnea cu Victor Ponta'

Pro Romania
Victor Ponta

Deputatul liberal Cezar Preda, membru în Comisia SRI, are un mesaj dur pentru liderul Pro România, Victor Ponta, care a anunțat zilele trecute Alianța Contra lui Dragnea.

Accident MORTAL în București: Circulația tramvaielor este blocată

„Dl Victor Ponta a anunțat cu emfaza care îl caracterizează, acum câteva zile, că a constituit Alianța Contra lui Dragnea - ACD, unde eram prinși și noi. Păi domnia sa este într-o eroare totală. Dacă domnia sa a considerat că PNL e într-o alianță cu dânsul împotriva lui Dragnea, înseamnă că trăiește într-o altă țară. PNL nu face alianță contra lui Dragnea cu Victor Ponta sau cu dl Țuțuianu. PNL face moțiunea de cenzură împotriva acelei minciuni care s-a numit programul de guvernare cu care PSD și ALDE au luat voturile românilor. Dacă dânșii, care au participat la proiectul acesta, dl Ponta și dl Țuțuianu consideră că acești oameni au derapat și că nu trebuie să se abată de la programul de guvernare, sunt bine-veniți să voteze alături de noi. Dar asta nu înseamnă că noi depunem moțiune de cenzură că are dl Dragnea ceva cu dl Ponta sau invers”, a spus Cezar Preda.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.