Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

REPLICA DOCUMENT: `Alexander Adamescu își DEZONOREAZĂ tatăl și MINTE opinia publică`

arhiva
Carmen adamescu mormant

Tensiune maximă din nou între urmașii lui Dan Adamescu, miliardarul care a decedat în timp ce executa o pedeapsă pentru corupție. După ce fiul său Alexander Adamescu, aflat sub incidența unui mandat european de arestare la solicitarea DNA, a susținut public că mama sa vitregă ar vrea să intre cu forța în fosta locuință comună din București, aceasta a reacționat dur. Carmen Adamescu susține că suntem în fața unui nou circ mediatic făcut pentru intoxicarea opiniei publice chiar înainte cu două zile de slujba de pomenire organizată de familie în memoria soțului ei trecut în neființă.

ALERTĂ - ANAF, precizări cruciale după ce Iohannis a pierdut casa din Sibiu

SURSE - Se joacă la rupere în coaliție: Dragnea vrea REMANIAT un ministru ALDE

Iată ce susține Camern Adamescu în replică la acuzațiile lui Alexander Adamescu:

”După ce a tulburat inutil funeraliile tatălui său, regretatul Dan Adamescu, creând de la Londra un circ mediatic penibil, fiul meu vitreg, Alexander Adamescu intoxică, din nou, opinia publică, în încercarea disperată de a obține o nemeritată atenție și bunăvoință.

În loc să respecte datinile, în loc să accepte ca familia să se reunească și împreună să-l pomenim și să-l onorăm pe soțul meu și tatăl lui, Alexander lansează informații eronate, sugerând că aș avea intenția de a intra cu forța în casa care, de drept, este și locuința mea încă din anul 2004. Mai mult, el însuși a semnat contractul de comodat valabil până în anul 2025 care îmi certifică acest drept. (vezi facsimil)

Nimeni nu s-a prezentat astăzi, 2 martie 2017, pentru a pune în executare Ordonanța președințială ce încuviințează inventarierea bunurilor din locuința noastră conjugală, cu excepția echipelor de reporteri de la televiziunile păcălite de către Alexander. Astăzi, pe agenda mea figurează doar întâlniri cu partenerii de afaceri ai Unirea Shopping Center și pregătirile pentru pomana de 40 de zile a regretatului meu soț. Astfel că nu am fost și nu voi fi prezentă la adresa din Bulevardul Aviatorilor.

Oricine a trecut printr-un divorț știe că, în momentul separării, sunt luate doar lucrurile de primă necesitate și cele cu valoare sentimentală, urmând ca la partaj să fie decis modul în care sunt împărțite celelalte bunuri ale familiei. De aceea, chiar dacă clădirea este proprietatea IBC Modern S.R.L., această companie nu poate controla viața intimă a familiei care locuiește acolo. Mai mult, casa însăși face parte din moștenire, iar în interiorul său continuă să existe bunuri care au fost cumpărate împreună cu soțul meu, prin contribuție comună, pe timpul căsătoriei. Este, deci, absolut normal și legal să le conserv și să nu le las în voia persoanelor străine ce au pătruns în mod repetat în casă în ultimele săptămâni.

Am decis ca demersurile legale să se producă doar după ce-mi voi fi îndeplinit îndatoririle creștinești, de a-l pomeni pe cel decedat și a îndeplini toate datinile menite să-i liniștească sufletul. În acest context, îi invit pe cei care l-au cunoscut și prețuit pe Dan Adamescu să-mi fie alături sâmbătă, 4 martie 2017, la Biserica Domnița Bălașa, începând cu ora 11, pentru a ne ruga împreună pentru odihna sufletului său.

Fiul meu vitreg, care se plânge, cu orice prilej, că i-ar fi „încălcat dreptul la apărare” de către Justiția română, îmi neagă dreptul de a-mi apăra, la rândul meu, drepturile în instanță. Mai mult, pretinde că ar fi „abuzivă” o acțiune legală, perfect normală, de protejare a bunurilor care fac parte din masa succesorală. Și, în stilul care i-a devenit caracteristic, crede că prin agresivitate verbală poate anula decizii și încheieri ale instanțelor de judecată, doar pentru că nu îi convin.

Pe jurnaliștii care se lasă intoxicați de șirul nesfârșit de minciuni lansate de Alexander Adamescu, atât la adresa persoanei mele, cât și în privința pretinsei sale „inocențe” cu privire la falimentarea multor companii române pe care le-a condus ca CEO, îi îndemn să își remintească cine a făcut concedieri masive la România Liberă și cine a semnat săptămâna trecută certificatul de deces al mitului numit „Academia Cațavencu”. Căci vor descoperi în propria breaslă dovezile de comportament abuziv, aroganță și agresivitate pe care eu le suport de mai bine de 10 ani în relația cu Alexander.

Dar, din dragoste și respect pentru soțul meu, încă îl mai iert și îl îndemn la cumpătare și înțelepciune.”, susține Carmen Adamescu în replica adresată stiripesurse.ro

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.