Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Replică la Replică a EUROINS în conflictul public cu Auro Car Group

ro.linkedin.com
euroins

Conflictul din zona asigurărilor dintre Euroins pe de o parte și Grupul de firme AutoCar pe de altă parte care a dus la acuzații grave și la solicitarea falimentului firmei Euroins la Tribunalul Ilfov pentru suma de 1,5 milioane lei (Vezi aici). Replica societății de asigurări a venit instant - Vezi AICI, în care a acuzat practici ciudate.

AutoCar a replicta la fel de prompt - vezi AICI - unde prin vocea acționarului majoritar a anunțat că își va intensifica bătălia cu Euroins și a făcut publice contactele unde românii păgubiți se pot adresa pentru plângeri comune.

Acum Euroins vine cu o replică la replică:

”Societatea Euroins România Asigurare Reasigurare SA este şocată că în România un service auto, care facturează companiile de asigurări cu tarife şi de cinci mai mult decât media naţională, poate merge atât de departe pentru a pune mâna pe bani necuveniţi aruncând în spaţiul public acuzaţii nefondate şi împrăştiind informaţii false.

În ceea ce priveşte procesele, cifra este falsificată prin adunarea tuturor termenelor şi a înfăţişărilor din câteva sute de procese, dar din păcate nu există nicio lege care să interzică un astfel de calcul. Euroins Romania îşi apără în tribunale dreptul de a refuza să devină o ţintă pentru extorcarea de bani prin exploatarea lacunelor legislative.

Acest service nu are nici autoritatea, nici dreptul legal, nici calificarea şi nici competenţa, ca să nu mai vorbim de dreptul moral, de a emite asemenea acuzaţii atât timp cât fură bani prin facturarea de tarife indecente şi apoi depune plângeri la ASF pe motiv că Euroins Romania refuză să se supună şantajului. Comunicatul lor agresiv confirmă veridicitatea cifrelor şi a practicilor expuse marţi de Euroins Romania.

În încheiere, precizăm că, faţă de tarifele de aproape 200 de euro plus TVA per zi cerute de Autocar pentru închirierea de maşini de serie ca autovehicul de schimb, Eurohold Group, acţionarul Euroins Insurance Group, ia în calcul să deschidă în România o sucursală a reţelei sale de vânzare de Maserati. Din analiza tarifelor de la acest service, Eurohold Group poate oferi această marcă de maşină sport exclusivistă spre închiriere la un preţ mai mic decât cere Autocar pentru maşini de serie.”, se spune în replica Euroins.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.