Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

REPLICA lui Rareș Bogdan pentru Elena Udrea: Cred că e de ajuns! E suficient

rares bogdan

După acuzațiile extrem de dure la adresa sa cu privire la presupuse destăinuiri și mărturisiri pe care i le-ar fi făcut Elenei Udrea și pe care ea și le-ar fi notat în jurnalul predat lui Ion Cristoiu, realizatorul Jocurilor de Putere de la Realitatea TV îi dă replica.

Vezi și: Rareș Bogdan e ”deconspirat” de Elena Udrea: Ce spune despre realizatorul de la Realitatea TV

Iată ce le-a declarat jurnalistul reporterilor STIRIPESURSE.RO:

”Și doamna Udrea și domnul Băsescu mă vorbesc și mă fac în toate felurile peste tot pentru că ei cred că ei le-am blocat accesul pe platformele Realității care erau vitale pentru a-și putea emana părerile despre lume și viață.

Deci doamna Udrea mă atacă pentru că din punctul ei de vedere eu sunt responsabil de faptul că dânsa nu poate apărea la Realitatea TV să își emane toate ideile împotriva structurilor de securitate ale României, împotriva parchetelor, împotriva clasei politice, împotriva presei. Ea crede că eu i-am blocat accesul la Realitatea TV atunci în celebra vinere când a atacat DNA, SRI și așa mai departe. Este complet fals. Eu pot să îi interzic doamnei Udrea doar accesul la Jocuri de Putere, dar la Realitatea TV nu am eu puterea să pot să îi interzic ceva.

Doamna Udrea alături de domnul Băsescu îi atacă acum pe toți care i-au stat alături timp de 10 ani și consideră că mai avea nevoie de o gură de foc alături de Evenimentul Zilei și B1TV. Grupul Realitatea era important și consideră că eu m-am opus acestui lucru. Nu eu m-am opus acestu ilucru că nu mă interesează pe mine ce fac domnul Băsescu și doamna Udrea. Cât despre mine am considerat că nu are ce să spună nou și de aceea nu am considerat necesar să o invit în vreuna din emisiunile mele, așa cum nu am să îl invit nici pe domnul Băsescu pentru că deja l-a băgat prea mult presa în seamă și nu cred că mai e cazul, cred că e suficient pentru România.

Domnia sa mă acuză că am o relație specială cu domnul Hellvig. Cu domnul Hellvig de când a ajuns șef la SRI m-am întâlnit o singură dată la lansarea de carte - 25 de ani de SRI, la Târgul de Carte în spațiu public cu o grămadă de oameni de față. De atunci nu ,-am întâlnit și nu am de gând să mă întâlnesc pentru că consider că el își face bine treaba, eu îmi fac treaba, fiecare cu treaba lui. Dacă mâ întâlesc cu el vor fi deontologi sau non-deontologi care vor spune imediat că sunt racolat sau acoperit sau că se întâlnește cu jurnaliști. Și atunci domnia sa se uită când poate la emisiunile mele, iar eu am să-l laud când merită pentru ce face serviciul pentru siguranța națională.

Cu domnul Coldea m-am întâlnit de două ori - o dată la aceeași lansare de carte și a II-a oară la manifestările de 1 Decembrie.

Eu am vorbit ultima dată la mijlocul lui ianuarie 2015. De atunci nu m-am mai văcut cu ea. În ianuarie 2015 nici domnul Hellvig nu era șef la SRI, nici măcar nu era în cărți pentru că era în cărți pentru a fi șef al Administrației Prezidențiale și nici doamna Udrea nu era în poziția să ocupă vreo cameră sau vreun pat de la Beciul domnesc sau cel puțin eu nu aveam știință că ar putea urma asta. Discuția cu doamna Udrea a fost despre campania electorală prezidențială și despre cum s-au întâmplat lucrurile în campanie.

I-am spus ori de câte ori a venit pe la Realitatea pe la emisiuni în campanie că ar trebui să lase orgoliile și să îl susține pe Klaus Iohannis, putea fi oricine altcineva, dar ea și doamna Macovei consideram că ar trebui să cedeze pentru a nu fărâmița voturile dreptei. Astea sunt marile destăinuiri pe care i le-am făcut și înainte și după campanie Era o discuție de o cafea la magazinul din cartier.”, a declarat Rareș Bogdan pentru STIRIPESURSE.RO

Citește și: Elena Udrea, DEZVĂLUIRI CUTREMURĂTOARE despre Laura Codruța Kovesi: Sunt corupți ca mine

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.