Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Replica PSD la 'ghinionul' invocat de un lider PNL: 'Tu vorbești de ghinion? Preocuparea noastră nu este scăderea voastră în sondaje'

PNL PSD

Deputatul PSD Daniel Suciu i-a răspuns lui Robert Sighiartău (PNL) după ce acesta afirmat că „e clar cu ochiul liber că de când a venit domnul Ciolacu zici că avem ghinion”. „Hai, nu uita că în timp ce mureau sute de români pe zi în pandemie guvernul Orban-PNL fura pe rupte la Unifarm! Ai uitat Robert cum aţi inchis pieţele pentru ţărani şi voi trabuceaţi cu wiskane prin birouri? Ai uitat că-n guvernarea voastră se scoateau bolnavii noaptea de prin spitale? Ai uitat de Cîţu şi miliardele împrumutate fără să se vadă?!”, arată Suciu, adăugând că preocuparea PSD este de a repara şi reforma statul român.

„Robert, tu vorbeşti de ghinion? Parcă am mai auzit acest cuvânt folosit cinic de cineva…dacă tu nu eşti băgat în seamă prin Modrogan văd că ai deprins obiceiul prost de a uita. Hai, nu uita că în timp ce mureau sute de români pe zi în pandemie guvernul Orban-PNL fura pe rupte la Unifarm! Ai uitat Robert cum aţi inchis pieţele pentru ţărani şi voi trabuceaţi cu wiskane prin birouri? Ai uitat că-n guvernarea voastră se scoateau bolnavii noaptea de prin spitale? Ai uitat de Cîţu şi miliardele împrumutate fără să se vadă?! Şi tu vorbeşti de alţii?”, a scris, marţi seară, pe Facebook, Daniel Suciu.

El a susţinut că preocuparea PSD este de a reforma statul.

„Sincer, preocuparea noastră nu este scăderea voastră în sondaje, tocmai că lumea ştie ce-aţi făcut, preocuparea noastră este să reparăm şi să reformăm statul român. Asta-i doare pe români nu procentele voastre!”, a adăugat el.

Afirmațiile lui Robert Sighiartău

Deputatul PNL Robert Sighiartău, vicepreşedinte al partidului, a declarat marţi că nu vrea să fie critic şi să profite de tragediile care au fost, dar ”e clar cu ochiul liber că de când a venit domnul Ciolacu zici că avem ghinion”. Sighiartău a mai spus că vicepreşedinţii PNL nu au ştiut de anunţul premierului Ciolacu privind asumarea răspunderii Guvernului pe măsurile fiscale şi a menţionat că PNL trebuie să aibă o strategie proprie, pentru că nu poţi să te bazezi pe PSD.

Robert Sighiartău a declarat în emisiunea Proiect de ţară: România, de la Prima News că ”nu şi-ar fi dorit niciodată ca România lucrului bine făcut să găsească PNL la guvernare alături de PSD”.

„Asta este clar şi se vede cu ochiul liber că lucrurile nu merg într-o direcţie neapărat bună, nu o spun eu, o spun sondajele. Această coaliţie a dăunat PNL, pentru că se vede în sondaje. Nu numai că PNL şi-a construit în timp un mesaj anti-PSD şi în antiteză cu PSD, pe toate liniile, în special pe cele economice, având o viziune de dreapta dar şi pentru că modul de a face politică este diferit. Poate şi acesta este motivul pentru care ei se bucură constant de un 30% sau de aproximativ 2 milioane de voturi, este bazinul tradiţional. Vine de la modul lor de organizare, de la faptul că baronii lor judeţeni, locali au structură de resursă umană, de numire a oamenilor. (..) E clar că sunt mai bine organizaţi din punctul acesta de vedere. Iar PNL suscită interesul electoratulu prin lideri, prin politici publice, prin direcţia şi istoria pe care a avut-o. În acest moment, lucrurile nu stau foarte bine pentru PNL şi nici pentru guvernare”, a afirmat Sighiartău, potrivit news.ro.

El a continuat: ”Nu vreau să fiu un critic şi să profit de tragediile acestea care au fost, dar e clar cu ochiul liber că de când a venit domnul Ciolacu, domnule, zici că avem ghinion, avem problema şi situaţia cu azilele, avem două demiteri din Guvern, şi-a demis doi miniştri, am avut această tragedie recentă la Crevedia şi am avut 2 Mai, pe lângă situaţia drogurilor”, a arătat deputatul PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.