Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Replica SC Utiltrailer SA si SC Cassano Metal SRL cu privire la declarațiile Primarului general al Capitalei, Nicușor Dan, referitoare la Groapa de la Ulmeni

Asociația Cetățenească Ulmeni
groapa de gunoi ulmeni

SC Utiltrailer SA si SC Cassano Metal SRL, urmare a afirmațiilor făcute în 18.01.2021 de către Nicușor Dan, Primarul General al Capitalei, referitor la activitatea stației noastre de sortare si reciclare a deșeurilor din Comuna Ulmeni, județul Călărași, face următoarele precizări:

1. Contrar celor afirmate de Primarul General, la Ulmeni, societățile noastre NU dețin o groapă de gunoi, ci o stație de sortare și reciclare a deșeurilor. Utiltrailer și Cassano Metal respectă întocmai legile și reglementările în domeniul mediului și nu ard și nu îngroapă deșeuri, practică larg răspândită în rândul competitorilor noștri. Utiltrailer și Cassano Metal și-au făcut un obiectiv din a deveni inovatori și lideri de piață în domeniul tratării mecanico-biologice a deșeurilor la standarde europene și al reciclării acestora. Iar asta se poate deja observa cu ușurință din activitatea pe care o desfășurăm: www.cassano.ro .  Prin tehnologiile pe care le folosim, impunem un mod sustenabil, eficient și în deplină coordonare cu cerințele europene, de gestionare a deșeurilor. Punctele noastre de lucru sunt dotate cu cele mai moderne linii de sortare a deseuri municipale și prelucrare a deșeurilor inerte din demolări și construcții. Tehnologia include soluții integrale de gestionare a deșeurilor și asigură o recuperare ridicată, eficientă a materialelor reciclabile și valorificabile energetic dar și o alternativă la eliminarea prin depozitare a deșeurilor biodegradabile prin partenerii noștrii.

2. Observăm că, în ciuda intențiilor sale pozitive și constructive, Primarul General al Capitalei este intoxicat de propaganda construită de un cunoscut grup mafiot din domeniul deșeurilor, un grup cu apucături comunistoide. Această grupare mafiotă de sorginte neo-comunistă sponsorizează gras o așa-zisă asociație civică ( Asociația Cetățenească Ulmeni) , care, așa cum am demonstrat în nenumărate rânduri, inclusiv în instanțele de judecată, nu există din punct de vedere juridic. Prin intermediul comunicatelor de presă ale acestei asociații fantomă, autoritațile statului ( printre care se regăsește mai nou și Nicușor Dan, Primarul General al Capitalei) sunt periodic dezinformate și intoxicate cu informații false despre activitatea societăților noastre. În mod evident, această grupare mafiotă urmărește, prin metode mafiote, eliminarea noastră de piața tratării și prelucrării deșeurilor, întrucât dorește ca România să rămână la stadiul de țară înapoiată din punctul de vedere al prelucrării deșeurilor și al protecției mediului, pentru ca exponenții acestei grupări să poată obține în continuare profituri astronomice din arderea și ingroparea deșeurilor, punând astfel în mare pericol sănătatea cetățenilor.

3. Facem un apel la Primarul General al Capitalei, să fim chemați la o dezbatere publică organizată de PMB și să ne putem spune și noi punctul de vedere și să putem prezenta soluțiile noastre pentru a avea o Capitală curată și un mediu sănatos, întrucât avem expertiza și planurile necesare pentru un drum european în domeniul prelucrării deșeurilor.

Prelucrarea și reciclarea deșeurilor reprezintă viitorul domnule Primar General al Capitalei, dumneavoastră știti acest lucru și trebuie să îl puneți în practică!

SC UTILTRAILER SA

SC CASSANO METAL SRL

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.