Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Replica unui bărbat care își vinde bolidul pe OLX, devenită virală pe internet - Care a fost motivul vânzării - FOTO

vanzare masina

Multe dintre anunțurile de pe platformele de vânzare îi surprind adesea pe potențialii cumpărători. În plus, unii vânzători aleg să răspundă ironic la întrebările considerate nepotrivite de către cei interesați. Un exemplu notabil este replica unui bărbat care își vindea mașina sport pe OLX, care a devenit virală. El a fost întrebat de ce vinde vehiculul.

Conversația dintre un bărbat care dorea să-și vândă mașina și un potențial cumpărător pasionat de vehicule sportive a devenit virală pe internet. Întrebat despre motivul vânzării, proprietarul automobilului a surprins cu replica sa. Răspunsul său a generat o serie de reacții în mediul online, potrivit cancan.ro.

Un bărbat a decis să își scoată mașina la vânzare pe OLX. În anunț se arată că bolidul este un Jaguar XF 20D. O persoană interesată să cumpere autoturismul a vrut să afle de la proprietarul motivul pentru care nu mai dorește această mașină. Răspunsul bărbatului nu a întârziat să apară.

„Mi-a suspendat permisul pentru 90 de zile. Vreau să îmi cumpăr ceva mai puternic, să nu mă mai prindă.”, a fost replica proprietarului, după ce a fost întrebat motivul vânzării.

Așadar, vânzătorul a decis să îi răspundă ironic persoanei interesate să cumpere mașina sa. Mai mult decât atât, replica a ajuna virală pe internet. A adunat mii de reacții, iar mulți oameni au ținut chiar să lase și comentarii amuzante.

content-image

Cum au reacționat internauții

„Ia-ți avion!”/ „Elon Musk poate îți vinde o rachetă Space X.”/ „Un Logan de 1.2.”/ „Dacă nu ai mașină, nu te mai prinde.”/ ”O trotinetă.”, au fost câteva dintre reacțiile internauților.

În timp ce unii s-au amuzat pe baza situației, alți internauți au explicat că întrebarea legată de motivul vânzării nu este una potrivită.

„Niciodată nu am înțeles întrebarea despre motivul vânzării.”/ „Toți cei care adresează întrebarea respectivă, ar trebui să primească răspunsul cu o altă întrebare: ‘Motivul cumpărării?!’.”/ „Când pui întrebări idioate.”/ „O vinzi cu un motiv, dar e greu pentru unii.”/ „Întrebarea aia te face să îți dai seama că nu dorește să cumpere nimic… posibil să doneze ceva de milă dacă îi răspunzi.”, au fost câteva dintre comentariile internauților.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.