Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Republicanii condamnă `decizia criminală a Guvernului Orban - alegeri DA, Educația BA!`

PRR
Partidul Republican din Romania PRR sigla

Reacție extrem de virulentă a Partidului Republican din România. Prin vocea secretarului general al PRR este condamnată decizia Guvernului Orban de a organiza alegeri chiar și în situația critică în care se află țara, dar în același timp lasă să se înțeleagă că elevii vor face și în anul școlar 2020-2021 școală online.

Este o ”Decizie criminală a Guvernului Orban- alegeri DA, Educație BA!”, susține deputatul Marian Cucșa, secretar genetal al Partidului Republican.

”Guvernul și-a prezentat clar prioritățile în ultimele două zile. Vicepremierul Raluca Turcan spunea ieri că alegerile locale pot fi organizate în bune condiții, în ciuda pandemiei. Vă reamintesc, acestea ar trebui sa aibă loc în data de 27 septembrie.

Când vine vorba însă de școală, premierul Ludovic Orban acuză opoziția că pune presiuni asupra Guvernului, pentru a afla cum vor învăța copiii, din 15 septembrie. Orban vorbește despre analize pe care le face pentru a decide dacă va suna clopoțelul sau nu.

În continuare consider că e o dovadă de inconștiență crasă organizarea alegerilor în septembrie. E o decizie criminală, în conditiile în care spitalele sunt tot mai pline de bolnavi de Covid 19.

În calitate de deputat am depus o inițiativă legislativă pentru amânarea localelor. Aștept cu interes ca liberalii să se trezească la realitate. Să nu repete greșeala de la începutul crizei, când s-au concentrat pe anticipate și au ignorat pericolul care se apropia clar de România.”, susțin republicanii pe pagina lor de facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.