Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Persoanele din Covasna care nu au respectat măsura restricţionării au primit AMENZI de peste 98.000 de lei

politista rutiera scrie amenda

Poliţiştii covăsneni au aplicat amenzi în valoare totală de peste 98.000 de lei persoanelor depistate că nu au respectat măsura restricţionării circulaţiei pentru limitarea extinderii infecţiilor cu noul coronavirus, informează Prefectura Covasna, potrivit Agerpres.

Potrivit unui comunicat de presă, postat joi seară pe pagina de internet a instituţiei, în judeţul Covasna se află în carantină instituţionalizată 39 de persoane în cazul cărora se efectuează verificări pentru a se depista dacă au contactat virusul COVID-19 (coronavirus).

De asemenea, 2.811 persoane sunt în izolare la domiciliu şi se află sub monitorizare medicală, faţă de 2.071 de persoane câte au fost în cursul zilei de miercuri. Trei persoane au ieşit din perioada de carantină şi 53 de persoane, din autoizolare.

În judeţul Covasna sunt cinci cazuri de infectare cu COVID-19 în rândul personalului medical, menţionează sursa citată.

Vezi si: Strigătul de revoltă al unui doctor din Cluj: Degeaba scoatem armata pe străzi dacă medicii sunt trimiși la luptă fără arme

Conform comunicatului, conducerea Prefecturii a avut mai multe întâlniri cu reprezentanţi ai unor autorităţi implicate în prevenirea răspândirii COVID-19, precum şi cu membrii Comitetului Judeţean pentru Situaţii Speciale de Urgenţă, în vederea analizării situaţiei la nivel judeţean, cu accent deosebit pe situaţia din municipiul Sfântu Gheorghe, la aceasta din urmă participând şi autorităţile locale şi judeţene.

"În cadrul acestei întâlniri au fost stabilite măsuri cu aplicabilitate imediată pentru prevenirea răspândirii virusului COVID-19. În cadrul măsurilor de prevenire a infectării cu noul virus COVID-19, în 6 locaţii din judeţ, pompierii covăsneni au instalat corturi pentru triajul persoanelor care se prezintă la UPU sau spital", precizează sursa citată.

În ultimele 24 ore, Inspectoratul Judeţean de Poliţie, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Covasna, Gruparea Mobilă de Jandarmi Braşov şi Poliţia locală au efectuat 18 misiuni pentru menţinerea ordinii publice la unităţile spitaliceşti şi locaţii pentru carantină, fluidizarea circulaţiei, escortarea convoaielor şi a coloanelor auto.

De asemenea, au verificat 2.107 persoane cu privire la modul de respectare a măsurilor de izolare şi carantinare şi au aplicat 62 de sancţiuni contravenţionale unor persoane depistate că nu au respectat măsura privind restricţionarea circulaţiei, valoarea totală a amenzilor fiind de 98.200 lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.