Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Restart în PSD: Remaniere dublă în războiul cu Klaus Iohannis, planul 'B' din Kiseleff / SURSE

Shutterstock
buton

Retragerea Liei Olguța Vasilescu din cursa pentru ministerul Dezvoltării a deschis în PSD 'portița' pentru o mișcare mai amplă în Guvern. Liderii PSD se vor consulta cu deputatul Mircea Drăghici, propus la Transporturi, dacă este oportun sau nu ca și acesta să-și retragă candidatura pe modelul Liei Olguța Vasilescu, au declarat, miercuri, surse din conducerea partidului pentru ȘTIRIPESURSE.RO.

Conducerea PSD se va reuni săptămâna viitoare, cel mai probabil, în două ședințe consecutive de BPN și CExN, spun sursele citate, pentru a stabili calea de urmat în cazul celor două ministere conduse de interimari, Dezvoltarea și Transporturile.

„Până la viitoarele ședințe ne vom sfătui cu dl Drăghici și vom lua o decizie în privința nominalizării sale”, au declarat sursele citate.

În partid se discută că o eventuală decizie de nominalizare a altui ministru la Transporturi, pe lângă noua propune de la Transporturi, ar duce la un „restart” în criza guvernamentală și l-ar pune pe Klaus Iohannis într-o lumină defavorabilă dacă va continua să respingă propunerile PSD.

Joia viitoare expiră cele 45 de zile de interimat a Rovanei Plumb la ministerul Transporturilor și a lui Eugen Teodorovici la ministerul Dezvoltării.

PSD l-a propus pe Mircea Drăghici la Transporturi încă de anul trecut și președintele Klaus Iohannis nu a acceptat nominalizarea până în prezent.

Lia Olguța Vasilescu, propusă de PSD la ministerul Dezvoltării, a anunțat marți că, în urma unei discuții cu liderul PSD Liviu Dragnea, a decis să-și retragă candidatura.

Citește și: Dumitru Buzatu, după retragerea Olguței Vasilescu: PSD nu-și permite suspendarea lui Iohannis .

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.