Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Restricții de trafic în Capitală pe durata mitingului organizat de PSD

trafic

Brigada Rutieră a Capitalei informează că circulația rutieră va fi restricționată, sâmbătă după-amiza, pe arterele principale din zona Pieței Victoria, unde va avea loc mitingul organizat de PSD, informează Mediafax.

Potrivit Brigăzii Rutiere, circulația va fi restricționată, începând de sâmbătă, de la ora 14.00, pe Şos. Kiseleff, de la Arcul de Triumf până la Piaţa Victoriei, respectiv Şos. Kiseleff, de la Arcul de Triumf până la Piaţa Presei Libere.

De asemenea, traficul va fi oprit și pe Str. Paris de la Piața Quito și până la Piața Victoriei, pe Str. Arh. Ion Mincu cu excepția riveranilor, breteaua care leagă Bd. Iancu de Hunedoara de Piața Victoriei, breteaua care leagă Șos. Nicolae Titulescu de Piața Victoriei, Bd. Lascăr Catargiu între Piața Romană și Piața Victoriei, precum și străzile care acced în acestea, Calea Victoriei între Piața Victoriei și Bd. Dacia și Bd. Aviatorilor între Piața Charles de Gaulle și Piața Victoriei.

Citește și: Capitala este BLOCATĂ sâmbătă: Toate restricţiile de circulaţie anunţate de Brigada Rutieră

Totodată, accesul către Piața Victoriei va fi restricționat pentru cei care vin dinspre Bd. Ion Mihalache, Șos. Nicolae Titulescu și Str. Buzești

Polițiștii de la circulație au mai stabilit și rutele alternative pe care conducătorii auto le pot folosi.

Rute alternative:-Calea Dorobanți – Șos. Ștefan cel Mare – Cal. Moșilor – Piața Universității, Bd. Ion Mihalache – Bd. Mareșal Averescu – Bd. Mărăști – Piața Montreal – Șos. București-Ploiești.

Polițiștii rutieri recomandă celor care se vor deplasa prin Capitală sâmbătă să folosească mijloacele de transport în comun, în special metroul, pentru a evita blocajele de trafic, șoferii să respecte semnalele şi recomandările polițiștilor rutieri care se află în punctele de deviere, iar pietonii să circule numai pe trotuare și să traverseze strada prin locurile special amenajate şi semnalizate.

Partidul Social Democrat (PSD) a anunțat că, sâmbătă, 9 iunie, va organiza, în Piața Victoriei, între orele 20.00 și 22.00, un miting împotriva abuzurilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.